Air Miles sparen via Mastercard stopt1 min leestijd

Air Miles App ©Air Miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De mogelijkheid om Air Miles te sparen via Mastercard stopt per 1 mei 2024. Hierdoor is het niet meer mogelijk om miles te sparen door betalingen in het buitenland te doen met deze creditcard.

Air Miles sparen via Mastercard binnenkort niet meer mogelijk

Tot en met 30 april 2024 kun je nog Air Miles sparen door de samenwerking met Mastercard. Voor elke vijf euro die je uitgeeft in het buitenland spaar je een mile. Bij betalingen buiten de eurozone, wordt het bedrag in de betreffende valuta omgerekend naar euro’s tegen de dagelijkse geldende valutakoers.

Om te sparen middels uitgaven via de creditcard moet je deze koppelen. Dit kun je doen via de website van het spaarprogramma. De gespaarde miles worden een keer per twee weken bijgeboekt in je account.

Air Miles sparen, geldigheidsduur twee jaar geldig ©Air Miles

Na het stoppen van de samenwerking in mei kun je de Air Miles nog wel sparen bij de andere partners. Dit kun je doen bij Shell, Praxis, Etos, Booking.com, Albert Heijn, Gall & Gall en Essent. Sinds kort kun je ook miles sparen bij Kleertjes.com.

Heb je nog geen account, dan krijg je t/m 7 april 2024 honderd miles cadeau bij het aanmelden. Vorig jaar was het ook mogelijk om een kortingsvoucher te bestellen voor KLM Holidays, maar die samenwerking is eind 2023 gestopt.

Afbeeldingen ©AirMiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *