Spaar vanaf nu Air Miles bij Gall & Gall2 min leestijd

Air Miles sparen, geldigheidsduur twee jaar geldig ©Air Miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om Air Miles te sparen voor aankopen die je doet bij Gall & Gall. Dit is nu het negende bedrijf waar je de punten kunt sparen. Sinds kort is het ook mogelijk om de gespaarde miles over te schrijven naar Flying Blue.

Air Miles sparen bij Gall & Gall

Voor aankopen die je doet bij Gall & Gall spaar je vanaf nu standaard 1 Air Miles voor elke €2,50 die je in de winkel of online uitgeeft. Heb je een Mijn Gall & Gall Premium lidmaatschap, dan spaar je 2 miles voor elke €2,50.

Je kunt de miles sparen door in de winkel je Air Miles kaart te laten scannen. Het is ook mogelijk om je lidmaatschap te koppelen met de Mijn Gall & Gall (Premium) klantenkaart. Dan hoef je alleen die kaart te laten scannen. Koop je online, dan moet je inloggen met je Mijn Gall & Gall account waaraan de Air Miles kaart is gekoppeld.

Je ontvangt geen miles voor cadeaukaarten, statiegeld, aanschaf of verlenging van een Mijn Gall & Gall premium lidmaatschap. De gespaarde miles worden uiterlijk 48 uur na de aankoop bijgeschreven in je account.

Naast Gall & Gall kun je de punten ook sparen bij Albert Heijn, Booking.com, Etos, Shell, Praxis, Essent, Flying Blue en Mastercard.

Air Miles App ©Air Miles Air Miles Gall & Gall

Bespaar met Air Miles op KLM Holidays

De gespaarde miles kun je op diverse manieren besteden. Zo kun je er ook een voucher voor kopen om een KLM Holidays mee te boeken. Je kunt hiermee tot € 150 besparen op je boeking.

De aangekochte voucher is zes maanden geldig. Je kunt het gebruiken voor boekingen tot elf maanden in de toekomst. Per boeking kun je maximaal één voucher gebruiken.

Je hebt de mogelijkheid om deze vouchers aan te schaffen:

 • 25 euro korting tegen inlevering van 2.500 Air Miles
 • 50 euro korting tegen inlevering van 5.000 Air Miles
 • 75 euro korting tegen inlevering van 7.500 Air Miles
 • 100 euro korting tegen inlevering van 10.000 Air Miles
 • 150 euro korting tegen inlevering van 15.000 Air Miles

De volledige voorwaarden kun je vinden op de website van het loyaliteitsprogramma.

Afbeeldingen ©KLM/AirMiles

Reacties

 1. Van Gooiland zegt

  Dus als ik voor €25,000. — jenever koop bij Gall & Gall kan ik een voucher aanschaffen met een waarde van maar liefst €100.– ?!?

  Jottem!

  Gall & Gall, here I come!

   • Van Gooiland zegt

    Het is voor die alcoholist te hopen dat KLM Holidays ook wijnreizen aanbiedt, dan heeft hij nog wat aan z’n €100 voucher.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *