ITA Airways cadeaukaart nu met 10% korting te koop1 min leestijd

Zo ziet de nieuwste Airbus A330neo van ITA Airways eruit

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt tot en met 1 april 2024 ITA Airways cadeaukaarten kopen met 10% korting. Je kunt hiermee dus 10% besparen op je vliegticket met de Italiaanse luchtvaartmaatschappij.

ITA Airways cadeaukaart met 10% korting

De cadeaukaart die je kunt kopen bij ITA Airways is in te wisselen voor alle tickets die je via de website kunt boeken. De aangekochte kaarten zijn twaalf maanden geldig, dus tot uiterlijk 1 april 2025.

De kaarten kun je kopen door de code GIFT10 te gebruiken op de website. Deze code is geldig tot en met 1 april 2024. Na afronden van de betaling van de cadeaukaart ontvang je deze per e-mail. Vervolgens kun je deze inwisselen bij het maken van een boeking op de website van ITA Airways.

De cadeaukaarten zijn te koop vanaf 50 euro. Voor deze kaart betaal je tijdens deze promotie 45 euro. De waarde van een kaart kan maximaal 500 euro bedragen, maar je kunt er meerdere kopen in een transactie.

Met een luxe A321neo naar Amsterdam Airport Schiphol

De luchtvaartmaatschappij heeft afgelopen jaar haar eerste Airbus A321neo toestel ontvangen. Dit luxe toestel komt volgende maand meermaals naar Amsterdam Airport Schiphol.

Aan boord van de A321neo is een Business Class te vinden met stoelen die in een 1-1 opstelling staan. Het toestel is ook voorzien van een Premium Economy in een 2-2 opstelling en een Economy Class in een 3-3 opstelling.

Het toestel komt ook regelmatig naar Brussels Airport. Sinds vorig jaar kun je ook XP en Flying Blue miles sparen met vluchten van ITA Airways.

Zo ziet de nieuwste Airbus A330neo van ITA Airways eruit ITA Airways cadeaukaarten

 

Afbeeldingen ©ITAAirways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *