Dit kun je doen met de Air Miles die binnenkort verlopen2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Alle Air Miles die je voor 1 november 2013 verzameld hebt, vervallen namelijk op 1 november 2018. Deze miles spaar je bijvoorbeeld bij je aankopen bij Albert Heijn, Shell, Essent, Praxis, Etos en/of MasterCard. Zonde om je gespaarde punten te laten vervallen, dus in dit artikel kun je een aantal tips vinden om deze te besteden!

Dit kun je doen met de Air Miles die binnenkort verlopen

Je kunt op deze pagina controleren hoeveel miles er vervallen per 1 november. Je hebt daarvoor je Air Miles nummer nodig welke op je (digitale) pas staat. Vervolgens geeft de website exact weer wat het saldo is en hoeveel er dus gaan vervallen.

De gespaarde punten kun je bijvoorbeeld inwisselen voor een Koninklijke Luchtvaart Maatschappij Package Deal voucher. Je kunt per boeking maar één voucher verzilveren, het is dus niet mogelijk om meerdere vouchers te kopen en die in te zetten voor één boeking. Deze voucher is beschikbaar voor 2.500 miles (€25,- voucher) tot 15.000 miles (€150,- voucher). Je krijgt dus 1 cent voor elke mile, wat op zich een prima deal is.

Air Miles KLM Deal

Vliegwinkel.nl

Alle Air Miles zijn ook te besteden bij Vliegwinkel.nl. Je kunt daarbij een voucher kopen voor 1.000 (€10,- voucher) tot 5.000 miles (€50,- voucher). Ook hier is het niet mogelijk om de vouchers te stapelen. Let altijd wel op de totaal prijs van het ticket incl. alle bijkomende kosten, zodat je goed kunt afwegen of dit de moeite waard is. Alle informatie over deze mogelijkheid kun je hier vinden. Je krijgt hierbij dus 1 cent per elke mile die je besteed aan een voucher.

Dagje uit

Je kunt er ook voor kiezen om de punten in te zetten voor een dagje uit. Partners zijn bijvoorbeeld de Efteling, Duinrell, Plopsa en Slagharen. Bij een aantal van deze partners is het ook mogelijk om een deel te betalen met miles en de andere deel met geld. Je hoeft op die manier niet heel veel miles te hebben om een ticket bij een van deze partners te kopen. Alle mogelijkheden in de ‘Ontspan & beleef’ categorie kun je hier vinden. Bij de meeste partners krijg je 1 cent voor elke mile.

Goede doelen

Weet je niet precies waar je de miles aan wilt besteden of wil je deze uberhaupt aan een goed doel doneren, dan zijn er ook mogelijkheden. Je kunt een donatie doen aan Stichting AAP, Nationaal Fonds Kinderhulp, Justdiggit of War Child. Voor elke 200 miles die je inwisselt, doneert de organisatie €1,-. Je krijgt hierbij dus 0,5 cent per mile.

Andere mogelijkheden

Op deze pagina kun je alle partners vinden. Op die manier kun je wellicht voor jou een passende deal vinden waar je de (te vervallen) miles aan kunt besteden. Het is namelijk zonde om ze te laten vervallen, zeker met een hele lijst aan partners en bijbehorende inwissel mogelijkheden.

Afbeeldingen ©Air Miles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *