Lufthansa Miles & More 5x punten

Lufthansa Miles & More 5x miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Lufthansa heeft een promotie waarbij je 5x Miles & More miles krijgt als je tussen Europa en Noord-Amerika/Canada vliegt tussen 1 januari en 31 maart 2019. Je moet je voor 15 oktober registreren en het ticket boeken. Indien je niet voor deze datum geregistreerd bent, kun je niet deelnemen aan de promotie.

Miles & More

Lufthansa Miles & More 5x punten

De in aanmerking komende bestemmingen moeten via Frankfurt of München aangevlogen worden. Je krijgt hierbij dus 5x de miles die je normaal spaart, dus dat kan een flinke verbetering zijn als je begin volgend jaar met deze luchtvaartmaatschappij gaat vliegen. Het aantal miles dat je krijgt hangt namelijk af van de ticketprijs, dus daar moet je wel rekening mee houden.

Deze promotie is geldig voor vluchten tussen de volgende steden: Amsterdam, Dublin, Edinburgh, Madrid, Milan, Copenhagen, London, Oslo, Paris, Rome or Stockholm via Frankfurt or Munich to/from Vancouver, Seattle/Tacoma, San Diego, San Francisco, San Jose, Los Angeles, Denver, Detroit, Chicago, Toronto, Montreal, Philadelphia, Boston, New York, Washington, Charlotte, Atlanta, Dallas, Houston, Tampa, Orlando of Miami.

De extra punten worden binnen 8 weken na de vlucht bijgeschreven. Je moet het Miles & More nummer invoeren tijdens het boeken van de vlucht. Heb je dit niet gedaan, dan kom je niet in aanmerking. Tevens is de promotie geldig voor tickets met een maximum van 8 segmenten en is dit niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De volledige voorwaarden van deze promotie kun je vinden op de registratiepagina.

Lufthansa Mileage Bargains

De gespaarde miles kun je ook inzetten voor de Mileage Bargains van Lufthansa. Met de Miles & More Mileage Bargains kun je vaak flink besparen op je award ticket. Dit loopt op tot een korting van 50% op veel bestemmingen in Europa en daar buiten. Je kunt vertrekken vanuit Duitsland, maar ook diverse landen in Europa zoals Nederland, België of het Verenigd Koninkrijk. Alle bestemmingen die meedoen aan de Miles & More Mileage Bargains kun je op deze pagina vinden. Staat een betreffende bestemming niet meer op de website? Dan is er geen beschikbaarheid meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *