Spaar nu ook Air Miles bij Thuisbezorgd.nl2 min leestijd

Air Miles App ©Air Miles

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om Air Miles te sparen bij Thuisbezorgd.nl. Het is niet meer mogelijk om te sparen bij Booking.com en via Mastercard. De mogelijkheid om miles te sparen via Mastercard is in mei gestopt.

Air Miles bij Thuisbezorgd.nl

De nieuwste partner voor het sparen van Air Miles is Thuisbezorgd.nl. Voor iedere uitgegeven euro ontvang je twee Air Miles.

De miles kun je sparen door in te loggen in je Air Miles account. In je account kun je een persoonlijke link vinden. Door via deze persoonlijke link naar de partner te gaan, kun je de aankoop afronden en de miles sparen. Eigenlijk werkt dit hetzelfde als het sparen van een cashback.

Air Miles sparen, geldigheidsduur twee jaar geldig ©Air Miles

De gespaarde Air Miles worden uiterlijk 30 dagen na de bestelling bijgeschreven in je account. De exacte voorwaarden voor het sparen van miles bij deze partner kun je vinden op de website van het loyaliteitsprogramma.

De Air Miles kun je ook sparen bij andere partners zoals Gall & Gall, Albert Heijn, Etos, Shell, Praxis, Essent, Kleertjes.com en Hallmark.

Spaar Flying Blue miles bij Thuisbezorgd.nl

Je kunt ook Flying Blue miles sparen met een bestelling bij Thuisbezorgd.nl. Via EarnOnline ontvang je nu tijdelijk tot 56 miles in plaats van 11 miles per 10 euro. Deze miles worden binnen 46 dagen na de bestelling bijgeschreven in je account.

Deze miles ontvang je op het bedrag exclusief btw en bezorgkosten. De verhoogde beloning is alleen van toepassing voor nieuwe klanten. De volledige voorwaarden kun je vinden op de website van earnonline.

Flying Blue Ultimate status

Afbeeldingen ©AirMiles/FlyingBlue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *