Voortaan betalen bij Trekpleister en Kruidvat met American Express2 min leestijd

American Express Gold Card (Bron: American Express)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het aantal Nederlandse bedrijven dat American Express accepteert groeit rustig door. Zo werd het vorig jaar mogelijk om bij onder andere het warenhuis HEMA voortaan te betalen met de kaart. Ook bij supermarkt Dirk en Aldi is het mogelijk je aankopen te betalen met de American Express kaart. Op de valreep dit jaar worden nog twee drogisterijen toegevoegd. Vanaf heden accepteren ook Trekpleister en Kruidvat de American Express Kaart.

Acceptatie

De American Express betaalkaart kun je op steeds meer plekken in Nederland gebruiken. Op deze manier is het dan ook steeds interessanter om een kaart aan te schaffen. Dus niet alleen voor je reizen, wat momenteel nauwelijks mogelijk is, maar ook voor je alledaagse aankopen. Je kunt hierbij denken aan de American Express Flying Blue variant, of de reguliere American Express kaart. Hoe dan ook, je met de betaalkaart bij verschillende supermarkten zoals Jumbo, Dirk en Aldi betalen. Ook bij Makro kun je de kaart gebruiken. Tot het eind van dit jaar kun je bij besteding van €100,- nog een cashback ontvangen van €10,-. Meer daarover lees je hier.Voortaan betalen bij Trekpleister en Kruidvat met American Express

Ook bij winkelketens zoals de Bijenkorf, H&M, Pauw, Zara en SuitSupply kun je betalen met de kaart. Natuurlijk zijn er ook tal van andere bekende ketens als ook lokale winkels die de kaart accepteren.

Meer weten over kaart accepterende bedrijven, verzekeringen en andere voordelen van de kaart? In dit artikel schreven we op InsideFlyer wat je allemaal aan voordelen hebt bij de American Express betaalkaart.

Kruidvat & Trekpleister

Om de kaart in Nederland nog vaker te kunnen gebruiken, zijn er twee bedrijven aan toegevoegd. Het is vanaf deze maand mogelijk om ook bij Kruidvat en Trekpleister je aankopen te betalen met je American Express kaart. Vooralsnog is dit alleen mogelijk in de fysieke winkels, wellicht binnenkort ook online. Kruidvat en Trekpleister hebben een breed assortiment aan artikelen. Niet alleen voor medicatie kun je hier terecht. Baby-artikelen, cosmetica en verzorgingsproducten zijn hier te koop. Deze dagelijkse artikelen zijn dus voortaan eenvoudig met je American Express kaart te betalen.

Voortaan betalen bij Trekpleister en Kruidvat met American Express

Bron & beeldmateriaal: American Express, Kruidvat

Reacties

  • Marco zegt

   Dag Diego,

   Nee hoor. Je betaalt exact hetzelfde in €’s.
   Zodra je echter in een andere valuta gaat betalen met een Nederlandse AMEX kaart betaal je o.a. omwisselkoers en een bepaalde toeslag.

   Groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *