Hilton Honors Diamond leden kunnen status cadeau doen

Hilton Gyeongju

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton Honors Diamond leden hebben de mogelijkheid om iemand anders een status cadeau te geven. Eerder schreven we al over een aantal positieve veranderingen die Hilton heeft doorgevoerd tijdens de Coronapandemie. Zo probeert het loyalty programma van Hilton loyale klanten te blijven binden.

Hilton Honors status cadeau geven

Het is niet nieuw dat Hilton Honors Diamond leden iemand anders een status cadeau kunnen geven. Dit was namelijk al mogelijk, maar wel met enige vereisten. Zo moest je minimaal een aantal nachten hebben overnacht in een Hilton hotel. Op dit moment zijn er geen vereisten.

  • Hilton Diamond leden hebben de mogelijkheid iemand een Gold status cadeau doen
  • Hilton Liftime Diamond leden hebben de mogelijkheid iemand een Diamond status cadeau te doen
hilton, diamond
Hilton Diamond leden kunnen iemand anders een status cadeau geven. (foto: eigen werk)

Het is goed om te weten dat de gegeven status een jaar geldig is. Als je op dit moment Hilton Diamond status hebt, heb je als het goed is een email ontvangen met een code. Deze code heb je vervolgens nodig als je de gift status wilt gaan verzilveren.

Houd er wel rekening mee dat nog niet alle emails zijn verzonden. Het kan dus nog een paar dagen duren voordat je jouw email met de code ontvangt.

Conclusie

Op dit moment is het mogelijk als Hilton Diamond of Lifetime Diamond lid een status cadeau te doen aan een vriend of familielid. Hiervoor zijn geen verdere vereisten nodig. Hilton neemt hiermee een goede beslissing en zeker tijdens de epidemie, aangezien veel mensen nu niet reizen. Het ontvangen van een mid- of top tier elitestatus van Hilton kan hen dan aanmoedigen om daar te blijven overnachten.

Uitgelichte afbeelding: Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *