Koop British Airways Avios en ontvang 30% bonus

British Airways ontvangt bijna haar eerste Boeing 787-10

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways heeft momenteel een promotie waarbij je 30% bonus krijgt als je Avios koopt. Deze promotie loopt tot en met 2 februari 2021. Normaal gesproken kun je maximaal 100.000 punten kopen per kalenderjaar, maar dat is nu verhoogd naar maximaal 200.000 Avios.  De volledige voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden.

30% bonus bij aanschaf British Airways Avios

Als je het maximale aantal punten koopt, dan koop je 200.000 punten en krijg je er 60.000 cadeau. Dit kost je dan €3.601. Deze punten kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een award vlucht, maar je kunt het ook gebruiken om een ticket te upgraden naar de volgende reisklasse. Vaak zijn er goedkope Premium Economy tickets, die je dan relatief goedkoop kunt upgraden naar Business Class.

Let er wel op dat als je een award vlucht boekt, er nog toeslagen zijn die je moet betalen. Deze hangen af van de bestemming en met welke luchtvaartmaatschappij je vliegt. Dit kan behoorlijk oplopen als je met British Airways vliegt. Vlieg je met een partner luchtvaartmaatschappij zoals Cathay Pacific, dan zijn deze toeslagen vaak al een heel stuk minder.

Wil je een award ticket boeken maar heb je nog niet genoeg punten, dan kun je ook gebruik maken van Miles & Money. Dan betaal je een deel met Avios en een ander deel betaal je cash. Meer informatie daarover kun je in deze BA Executive Gids vinden op InsideFlyer.

BA Executive Club kent vier statussen (Bron: British Airways)

Afbeeldingen ©BritishAirways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *