Verdien 4x Rewards Points bij nieuwe hotels van Accor

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nu de reiswereld hier en daar heel langzaam opstart doen hotels er alles aan om gasten binnen te krijgen. Zo is de verwachting dat er de komende periode mogelijk veel interessante promoties beschikbaar komen. Onder andere Hilton, Marriott en ook Accor hebben al acties (gehad) waarbij je bijvoorbeeld extra punten kan sparen. Accor voegt daar nu weer een actie toe met de kans om 4x Rewards Points te verdienen.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Eerder spaarde je al 500 bonuspunten bij All Accor met de Super Bonus. Deze aanbieding is overigens nog steeds geldig voor verblijven t/m 31 augustus 2020. Meer over deze promotie lees je hier. Verblijf je deze zomer in Zuid-Europa? Dan kun je zelf nog tot 7.500 extra Rewards Points sparen. Ook deze acties is geldig t/m 31 augustus dit jaar. Meer over deze promotie lees je hier.

AccorHotels opent vele luxe hotels in 2020
25 Hours Hotel Piazza San Paolino

4x Rewards Points

Met de huidige promotie kun je dus 4x zo veel punten verdienen dan normaal. Daarvoor dien je een overnachting te boeken bij een van de deelnemende nieuwe hotels. Je dient de boeking voor 18 september 2020 geboekt te hebben. De promotie is geldig voor boekingen met verblijven voor 8 november 2020. Vergeet niet je account te registeren voor de actie. Accor All leden hebben een mailing ontvangen met een uitnodiging om te registeren. Meer informatie, een lijstje de deelnemende hotels en de exacte voorwaarden van deze actie lees je hier terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *