InsideDeals: Air France & KLM Premium Economy of Business Class naar Brazilië <€1200,-

InsideDeals - AF - KLM Premium Economy of Business Brazilië

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In deze versie van InsideDeals lichten we een interessante deal uit naar Brazilië. Misschien niet de bestemming waar je nu naar toe zou willen, maar tickets voor een goede prijs zijn tot halverwege 2021 te vinden. Mocht je nog wel dit jaar willen reizen dan kun je ook nog gebruik maken van de dubbele XP en versneld een hogere status bij Flying Blue behalen. In deze InsideDeals vlieg je Premium Economy of Business Class met Air France of KLM naar Brazilië.

Start je reis

Dank aan IstKong op FT die deze reis voorbij zag komen. Deze reis start vanuit Spanje en gaat naar Brazilië. Vanwege de huidige Coronamaatregelen is het dus zeker verstandig je goed in te lezen over de geldende reis- en inreisbeperkingen. Via onder andere Nederland Wereldwijd kun je de laatste informatie vinden. Voor Spanje kun je hier meer informatie vinden. Brazilië heeft onlangs haar grenzen weer geopend voor buitenlandse toeristen. Het enige waar je voor zou moeten zorgen is momenteel dat je een geldende zorgverzekering hebt die ook dekt in Brazilië. Bedenk je echter of het verstandig is om op korte termijn hier heen te reizen. Aangezien deze InsideDeal ook nog te boeken is voor tickets in 2021, doe je daar waarschijnlijk verstandiger aan.

Benieuwd naar regels in een Europees land? In dit artikel zetten we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje. Inclusief een verwijzing naar de betreffende landen.

Premium Economy

Deze InsideDeals gaat dus over Premium Economy of Business Class naar Brazilië. De reis is te boeken in Premium Economy vanaf bijvoorbeeld Madrid of Barcelona. Hierna vlieg je in Economy naar Parijs en daarna door naar Rio de Janeiro of Sao Paolo. Deze vluchten worden uitgevoerd door Air France. Afhankelijk van de periode waarin je vliegt wordt de long-haul vlucht uitgevoerd met een Airbus A350 of een Boeing 777. Prijzen voor beide bestemmingen liggen rond de €1060,- retour in Premium Economy. Je moet dus nog wel eerst vanuit Amsterdam naar bijvoorbeeld Madrid of Barcelona. Boek je deze een beetje tijdig dan kun je deze boeken voor €99,-.

Deze diashow vereist JavaScript.

InsideDeals - AF - KLM Premium Economy of Business Brazilië
Bron: Air France

Deze trip is te vinden op Google Flights of Air France. Boeken doe je via Air France. Mocht het voor het eind van 2020 nog veilig worden om heen te vliegen dan spaar je dubbele XP. In het geval van deze vlucht spaar je dan 116XP. Na 31 december worden dat 58XP.

Business Class

InsideDeals - AF - KLM Premium Economy of Business Brazilië
Bron: KLM

Ook is het mogelijk om in Business Class met Air France of KLM naar Brazilië te vliegen. Deze vlucht kan je voor het eind van het jaar minimaal 204XP en maximaal 264XP opleveren. Mits Flying Blue de dubbele XP actie niet verlengt, levert het je daarna minimaal 102XP of maximaal 132XP op. Je kunt bij deze reis een dubbele overstap hebben. Bijvoorbeeld Madrid, Parijs, Amsterdam met eindbestemming Sao Paolo. Het is ook mogelijk met één overstap te boeken. Tarieven liggen rond de €1165,-. Deze vluchten zijn ook te vinden via Google Flights. Je kunt de vluchten boeken bij Air France of KLM. Zowel de Premium Economy als de Business Class tickets zijn te boeken tot en met halverwege juli 2021.

Mocht je nu iets boeken en tegen de tijd dat je wilt reizen blijkt dat het toch verstandig is om te reizen, dan kun je boeking gratis wijzigen. Het kan dan wel zijn dat tarieven zijn gestegen en je dus een meerprijs moet bijbetalen.InsideDeals - AF - KLM Premium Economy of Business Brazilië

Beeldmateriaal: M.dTurck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *