LOT vaker naar Schiphol en andere bestemmingen

LOT B787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf dinsdag 1 september zal LOT (Polish Airlines) vaker naar Europese bestemmingen vliegen, waaronder naar Amsterdam Schiphol. Ook vliegt het dan vaker naar steden zoals Londen en Parijs. Ook het aantal vluchten naar Brussel zal verhoogd worden de komende periode.

LOT vaker naar Schiphol

LOT zal maximaal twee keer per dag vliegen tussen Schiphol en Warsaw. Deze vluchten worden uitgevoerd met een Embraer 190 volgens dit schema:

  • LO266 vertrekt om 10:25 uur uit Amsterdam en komt om 12:25 uur aan in Warsaw
  • LO268 vertrekt om 19:45 uur uit Amsterdam en komt om 21:45 uur aan in Warsaw

De vluchtduur bedraagt ongeveer twee uur. In het toestel is plaats voor 106 passagiers verdeeld over Business Class, Premium Economy en Economy Class. Afhankelijk van het aantal geboekte tickets wordt de verdeling van de stoelen per cabine aangepast. De stoelen staan in dit toestel in een 2-2 opstelling.

LOT is niet de enige luchtvaartmaatschappij die vluchten uitvoert tussen deze twee bestemmingen. Ook KLM vliegt een aantal keer per dag naar Polen. Deze vluchten worden ook uitgevoerd met Embraer toestellen en de vluchtduur bedraagt bij KLM ongeveer 1 uur en 55 minuten.

De afgelopen tijd is KLM het Poolse netwerk aan het vergroten. Vanaf 25 oktober vliegt de luchtvaartmaatschappij ook naar Poznan. Dit is de vijfde bestemming in Polen voor KLM. Ook naar Gdansk, Krakau en Wroclaw voert KLM vluchten uit.

Afbeeldingen ©LOT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *