Marriott Bonvoy leden sparen bonus punten bij overnachting2 min leestijd

Marriott Bonvoy

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy is het loyaliteitsprogramma van een groot aantal hotels, waaronder het Marriott, Le Meridien, Westin en Sheraton. Om reizigers over te halen (weer) een overnachting bij een van de aangesloten hotels te boeken, lanceert Marriott Bonvoy een nieuwe aanbieding. Deze aanbieding is interessant om extra bonus punten te sparen bij de overnachting die je maakt. Die bonus punten kun je weer inzetten voor bijvoorbeeld een gratis overnachting bij een van de aangesloten hotels bij Marriott Bonvoy.

Voor wie?

Deze aanbieding is voor alle Marriott Bonvoy leden interessant. Je spaart namelijk al snel vele extra bonuspunten. Om gebruik te maken van deze aanbieding, dien je jezelf wel te registreren voor de aanbieding. Dat doe je gemakkelijk op deze website nadat je bent ingelogd met je Marriott Bonvoy account. Ben je nog geen lid van dit loyaliteitsprogramma, dan kun je via bovenstaande link ook eerst aanmelden.

Wat spaar je?

Bij deze aanbieding kun je 2.500 bonus punten sparen per overnachting bij een van de aangesloten Marriott Bonvoy hotels. Boek je meerdere overnachtingen in één boeking, dan krijg je maar eenmalig deze bonus punten voor die boeking. Het meeste voordeel uit deze aanbieding haal je dus wanneer je meerdere losse verblijven van telkens één overnachting boekt. Het aantal bonuspunten dat je bij deze overnachting verdient is ongelimiteerd.
Marriott Bonvoy sparen bonus punten bij overnachtingDaarnaast biedt Marriott Bonvoy een eenmalig extra bonus aan. Heb je namelijk drie verblijven van minimaal één nacht gehad, dan krijg je eenmalig 5.000 bonus punten boven de 7.500 bonus punten die je al verdiend hebt met de overnachtingen. Marriott Bonvoy sparen bonus punten bij overnachting

Wanneer?

Dan is de laatste vraag die overblijft, wanneer kun je van deze aanbieding genieten? Deze aanbieding is geldig voor verblijven tussen 13 augustus en 18 oktober 2020. Een verblijf boek je in dezelfde periode. Het is van belang dat je voordat je een hotel boekt, je registreert voor deze aanbieding. Verblijven doe je bij een van de duizenden hotels wereldwijd. Dat laatste is wellicht wat lastig met de huidige Coronarestricties. Maar in Nederland zijn al tal van hotels te vinden die aangesloten zijn bij het Marriott Bonvoy programma. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Marriott The Hague? Ook het Renaissance Amsterdam Schiphol Airport is een interessant hotel of wat dacht je van het onlangs geopende Moxy Amsterdam Airport? Onderstaande hotels zijn aangesloten bij het Marriott Bonvoy programma. Bij deze hotels kun je voor een overnachting boeken waarbij je de bonus punten kunt verdienen t/m 18 oktober 2020.

Marriott Bonvoy sparen bonus punten bij overnachting

Bron & beeldmateriaal: Marriott Bonvoy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *