Accor Super Bonus: verdien 500 Rewards punten2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Zakelijke reizen en vakanties in het buitenland nog hoogst onzeker. Langzaamaan gaan enkele Europese landen weer ‘open’ en is reizen weer toegestaan. Maar nog lang niet alle Europese landen zijn te bezoeken. Accor speelt daarop met een promotie voor vakantie in eigen land. Als je een overnachting boekt in Nederland krijg je namelijk 500 extra Rewards Punten met de Accor Super Bonus. Een mooie zomerdeal!

Accor in Nederland

In Nederland heeft Accor zo’n 54 hotels, waaronder een groot aantal in de Randstad en rondom Schiphol. Een overzicht van alle hotels van Accor in Nederland kun je hier bekijken. Eerder schreven we bij InsideFlyer over het Sofitel The Grand in Amsterdam. Maar ook diverse hotels rondom Schiphol kwamen aan bod. Hieronder een overzicht:

Review: Hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Het Novotel Amsterdam Schiphol Airport (Bron: Accor)

Voorwaarden

De promotie is geldig voor verblijven vanaf 8 juni tot uiterlijk 31 augustus 2020. De promotie kan meerdere keren gebruikt worden. Dus als je niet opeenvolgende verblijven hebt geboekt dan krijg je steeds 500 extra Rewards Punten. De actie geldt alleen voor het flexibele tarief. Deelnemende hotels zijn Fairmont, Raffles, Swissotel, Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Novotel Suites, Mercure, Adagio, Ibis, Ibis Styles, Adagio Access, Mama Shelter, Mantis, Mövenpick of SLS (voor zover gevestigd in Nederland). Boekingen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Luxemburg en Zweden komen ook in aanmerking voor deze promotie.

Let erop dat als je meerdere kamers op één naam boekt dat dit gezien wordt als één verblijf. Je krijgt dus ook maar eenmaal de Super Bonus van 500 Rewards punten. De boeking moet gemaakt zijn via de officiële kanalen van Accor zelf. Reserveringen via booking platforms als Booking.com komen dus niet in aanmerking.

De Super Bonus is hetzelfde voor iedereen, ongeacht je status. Accor hanteert een waarde van € 40 per 2000 Rewards Punten. 500 Rewards punten zijn dus € 10 waard. Om van deze promotie te kunnen profiteren moet je natuurlijk wel lid zijn van All Accor. Als je nog geen lid bent kun je hier gratis registeren. Het is mogelijk om toekomstige boekingen gedeeltelijk met cash en punten te betalen. Als je dus een duurder hotel boekt kun je de prijs verlagen door punten in te zetten. Meer over hoe All Accor werkt lees je hier. Het is niet aan te raden om nu met cash en punten te betalen, want dan is de Super Bonus niet van toepassing.

Alle voorwaarden van de Accor Super Bonus kun je hier nalezen.

Verdien 500 Rewards punten bij All Accor in de zomervakantie van 2020 (Bron: Accor)
Verdien 500 Rewards punten bij All Accor in de zomervakantie van 2020 (Bron: Accor)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *