Review: Ibis Budget Amsterdam Airport

Ibis Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Laatst zat ik op wat sites te kijken of er misschien een leuke aanbieding was voor tijdens mijn vakantie. Zo kwam ik een leuke citytrip tegen naar Rome. Zonder na te denken boekte ik de tickets. Doe eens gek dacht ik en ga alleen naar Rome.

Inleiding

De vlucht was ’s ochtends om 07:15. Zag er tijdens het boeken gunstig uit. Tot ik ging uitrekenen hoe laat ik mijn bed uit moest. Dat was toch wel erg vroeg. Treinen rijden dan nog niet waar ik woon en om nou iemand te vragen om midden in de nacht naar Schiphol te rijden is ook zo wat. Dus ik ging kijken voor hotels bij Schiphol.
Zo kwam ik het Ibis Budget Amsterdam Airport tegen bij Badhoevedorp. Via Booking.com kwam ik op de goedkoopste prijs uit. Voor nog geen €50,- heb ik een kamer geboekt. Zo kon ik de avond ervoor al richting Schiphol en zat dichtbij het vliegveld. Geen stress om files of de NS die weer eens niet meewerkt.

Bereikbaarheid

Het hotel is makkelijk te bereiken via de A4 of A9 en het hotel heeft een ruime parkeerplaats.
Zelf ben ik met de trein gekomen. Vanaf het station Schiphol Airport rijden er gratis shuttle diensten naar het hotel. Dat was echt ideaal. Met 10 minuten sta je voor de deur van het hotel. De shuttle bussen vertrekken vanaf de standplaatsen A9-A13 buiten bij het station.
Ik moest al om 05:15 richting Schiphol de volgende dag. Ook dan rijden de bussen al om de 15 minuten. Dus mis je er één dan komt snel de volgende al.

Ibis Budget Amsterdam Airport
Gratis shuttle service van en naar Schiphol

Check in

Bij aankomst in het hotel moest natuurlijk iedereen uit de bus inchecken. Hierdoor moest je wel even wachten maar alles verliep vlot en ik had zo mijn sleutel. Ik had online al betaald dus moest alleen nog de €2,80 citytax betalen.

Kamer

De kamer was weer in mijn ‘favoriete’ kleur limoengroen. Niet een hele rustgevende kleur maar bij Ibis Budget zijn ze erg blijkbaar fan van.
De kamer was vrij ruim en kon zelfs 3 man in. Boven het tweepersoonsbed was nog een soort stapelbed waar nog 1 persoon kan slapen. Wel met een eng trapje. Je moet vrij soepel zijn, er is niet heel veel ruimte.
In de kamer zelf was weer de badkamer. De douche en wc zijn in aparte ruimtes maar de wastafel is in de kamer zelf.
Het is een budget hotel dus je moet geen luxe verwachten maar voor die prijs heb je een lekker bed en een schone kamer. Veel geslapen heb ik uiteindelijk niet. Was bang om me te verslapen, ondanks m’n 3 wekkers.

Ibis Budget Amsterdam Airport
Kamer Ibis Budget Amsterdam Airport

Kamers zijn al te boeken vanaf €49,-. Ben je lid van Le Club Accor loyalty programma dan kan je ook nog met korting boeken. Je profiteert alleen niet van de voordelen van Accor. Geen welkomdrankje en je kan ook geen punten verdienen of inleveren.

Conclusie

Ideaal hotel voor wanneer je vroeg op Schiphol moet zijn. De locatie is top eveneens de gratis shuttle service. Kamers van het Ibis Budget Amsterdam Airport hotel zijn heel basic maar voor die prijs moet je niet veel verwachten. Kamers zijn schoon en het bed ligt lekker. Meer heb je niet nodig.

Ibis Budget Amsterdam Airport
Extra bed boven het tweepersoonsbed

 

 

Overzicht

Voordelen

Hotel nabij Schiphol Airport, ideaal voor vroege vluchten
Budget hotel dus te boeken voor niet al te veel geld
Gratis shuttle service van en naar Schiphol
Vriendelijk personeel
Basic kamer maar met veel slaapruimte

Nadelen

Verwacht geen luxe
Niet te boeken met de voordelen van het Le Club Accor loyalty programma

Sterren

Service

Kamer

Voorzieningen

Locatie

Value

Algemene Waardering

Conclusie

Ik zou dit hotel zeker weer boeken bij een vroege vlucht. De gratis shuttle service is top en goed geregeld, met nog geen kwartier ben je al op Schiphol. Voor de prijs moet je het ook zeker niet laten.

4.1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *