Uber Introduceert Uber Familieprofiel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Uber heeft iets nieuws, namelijk het Uber Familieprofiel. Middels dit profiel kun je familieleden toevoegen en live de rit volgen. Jij betaald de kosten en een familielid neemt de Uber rit. Uber is sinds kort actief in de gehele randstad, buiten de vele steden in het buitenland.

Nog geen lid van Uber? Meld je dan nu aan en voer de code uberinsideflyer in voor een gratis rit t.w.v. €10,-. Je kunt hieronder jouw referral code vermelden, waardoor ook anderen gebruik kunnen maken van een gratis rit en jij er ook één ontvangt. Alle informatie over Uber kun je in dit InsideflyerNL artikel lezen.

Uber Familieprofiel

Uber Familieprofiel

Hoe zet je een Uber familieprofiel op en hoe werkt het precies? Volg hieronder de stappen en je kunt gemakkelijk een familieprofiel opzetten.

  • Zorg ervoor dat je de laatste versie van de Uber app op je telefoon hebt geïnstalleerd.
  • Voeg een familieprofiel toe (via instellingen in de Uber app)
  • Voer het telefoonnummer in van je familielid en geef de betalingswijze aan die je wilt gebruiken als dit lid een Uber neemt
  • Wanneer een familielid een Uber neemt, krijg je een notificatie op je telefoon
  • Je kunt live de route volgen van je familielid
  • De kosten worden automatisch afgeschreven van jouw ingestelde betaalmethode en zowel jij als je familielid zullen een kwitantie ontvangen

Naast familie kun je, anders dan de naam doet vermoeden, ook niet familieleden uitnodigen voor het profiel. Je kunt bijvoorbeeld ook vrienden, werknemers en andere toevoegen aan je familieprofiel, maar denk er wel aan dat jij dient te betalen. Tevens kun je Uber linken met je Starwood Preferred Guest nummer, waardoor je meer Starpoints kunt verdienen omdat er waarschijnlijk meer ritten gemaakt worden. Je verdient voor elke €1,- één Starpoint, maar daarvoor moet je wel dit jaar een overnachting hebben gehad bij een Starwood hotel. Je kunt ook nog een gratis American Express Flying Blue kaart toevoegen aan je Uber account, waardoor je naast de Starpoints ook Flying Blue miles ontvangt. Aanmelden voor een gratis Uberaccount kan hier.

Ga jij gebruik maken van het Uber Familieprofiel? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *