Uber in de hele Randstad1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Miste je de Uber service omdat je niet in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag woonde? Dat is nu verleden tijd! Het Amerikaanse bedrijf rijdt voortaan in de hele randstad. Je kunt nu ook in steden als Leiden en Zoetermeer via de app een wagen bestellen. Een aantrekkelijk alternatief voor de gewone taxi.

Uber Applicatie
Uber Applicatie

Bijzondere voorwaarden

Vanwege de locatie van de meeste auto’s in de grotere steden kan de aanrijtijd daarbuiten langer zijn. Hiervoor is ook de minimale ritprijs aangepast. Deze is nu €20 voor zowel UberBLACK als UberX. Verder betaal je gewoon de normale tarieven voor de dienst.

Uber gebruiken

Uber werkt via een app (iOS link, Android link en Windows Phone ) waarmee je de taxi kan bestellen. Hierbij kan je kiezen uit de 2 varianten; UberX met ‘gewone’ auto’s of UberBLACK met luxere auto’s. Afrekenen gaat na de rit automatisch via de creditcard of Paypal die je aan je account gelinkt heb. Je hebt dus geen cash nodig en de tarieven zijn inclusief fooi. Online kun je ook je ritgeschiedenis en route inzien en mocht je niet met de route eens zijn dan kan je dit makkelijk betwisten. Wil je kennis maken met Uber? Met deze link (klik) krijg je als nieuwe gebruiker €10 korting op je eerste rit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *