Transavia deze winter vanuit Brussel naar Innsbruck

Transavia voegt nieuwe winterbestemming vanaf Brussel toe

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hopelijk komen er geen nieuwe grootschalige lock downs zoals we die de afgelopen periode wel hebben gekend. Verschillende Europese en niet Europese-landen hebben daarom hun landen gesloten voor buitenlanders vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Nu het aantal besmettingen laag blijft proberen luchtvaartmaatschappijen weer meer te vliegen. Transavia is vanaf verschillende luchthavens in Nederland weer gestart met de vluchtuitvoering. Vanaf Brussel wil Transavia in de winter naar Innsbruck.

Brussel

Eerder maakte Transavia bekend te gaan vliegen vanaf Brussel Airport. De low cost carrier zou dit zomerseizoen naar verschillende bestemmingen vanaf de Belgische luchthaven gaan vliegen. Echter werd door het uitbreken van het Coronavirus alles geannuleerd. Hierdoor vliegt Transavia nu niet vanuit Brussel naar deze bestemmingen. Vanuit onder andere Nederland is Transavia inmiddels wel weer vluchten aan gaan bieden, deze bestemmingen kun je hier terugvinden. Voor de reizigers die nu nog liever even helemaal niet weggaan, ontwikkelde Transavia met partners zelfs een nieuw platform. ‘Transavia Dichtbij’ is gericht op vakantie in eigen land en speelt in op de wens van reizigers om het dichterbij huis te zoeken.

Handbagage straks ook niet meer gratis bij Transavia?
Toestel van Transavia (Bron: Transavia)

Winterseizoen

KLM dochter Transavia merkt dat er ondanks de Coronacrisis, langzaamaan wel weer wat meer vraag is naar vluchten. Echter zal naar verwachting de frequentie van de vluchten nog wel even laag blijven. Hopelijk blijft een tweede uitbraak ver weg en kan er in het nieuwe winterseizoen weer wat meer gereisd worden. Helaas heeft Transavia dit zomerseizoen niet vanaf Brussel kunnen vliegen. De maatschappij hoopt dit wel te gaan doen vanaf het winterseizoen. Transavia voegt vanaf Brussel dan ook een nieuwe winterbestemming toe. Het betreft hier Innsbruck in Oostenrijk.

Oostenrijk

Zowel voor reizigers in België als ook reizigers in bijvoorbeeld het zuiden van Nederland kan het interessant zijn dat Transavia vanuit Brussel deze vlucht aan gaat bieden. Deze winterbestemming is ideaal voor wandelingen, skivakanties of juist de après ski. Deze winter zal Transavia vanuit Brussel naar Innsbruck vliegen met de Boeing 737. De eerste vlucht wordt uitgevoerd vanaf 17 december 2020. Het is de bedoeling dat de maatschappij tweemaal per week, op donderdag en zondag, een vlucht uitvoert. Wil je deze reis boeken, dan is dat vanaf 8 juli mogelijk om te boeken. Tarieven starten vanaf €31,- per enkele reis. Boek je reis via Transavia of een reisagent.

Transavia voegt nieuwe winterbestemming vanaf Brussel toe

Beeldmateriaal & Bron: Transavia / Omslagfoto: Unsplash A Rosara.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *