Sunweb gaat via Brussels Airlines pakketreizen verkopen2 min leestijd

Sunweb gaat via Brussels Airlines pakketreizen verkopen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het blijft een onzekere tijd om te reizen en dat zal voorlopig ook nog wel even zo zijn. Het coronavirus blijft in ons midden en daardoor is het lastig te voorspellen of we deze zomer weer op vakantie naar het buitenland kunnen. De reisbranche heeft hier inmiddels wel op ingezet. Dat is onder andere te zien aan de samenwerking tussen Sunweb en Brussels Airlines. Sunweb pakketreizen worden in samenwerkingen met Brussels Airlines weer aangeboden.

Flexibel

De meeste reisorganisaties bieden inmiddels flink wat flexibiliteit aan als het aankomt op een geboekte reis. Zo is het bijvoorbeeld bij KLM en Air France mogelijk om tot en met 31 december 2021 je reis kosteloos te annuleren of wijzigen. Maar ook bij Lufthansa is dat mogelijk. Ook hotel(ketens) bieden allerlei mogelijkheden om tot bijna op de dag van aankomst je verblijf nog te annuleren.

Flexibele omboekingsmogelijkheden gelden ook bij Brussels Airlines. Echter zijn deze tot op heden nog niet zo flexibel als bij verschillende concurrenten. Zo kun je bij Brussels Airlines je vlucht tot 31 mei 2021 kosteloos omboeken of annuleren.

Samenwerking

Sunweb gaat via Brussels Airlines pakketreizen verkopen
Op reis naar Kreta?

In het verleden werkte Sunweb ook al samen met Brussels Airlines. Ook nu gaan beide bedrijven de samenwerking weer aan. Echter deze keer promoot ook Brussels Airlines de pakketreizen aangeboden door Sunweb op haar website. Sunweb biedt vele honderden verschillende pakketreizen aan. Deze reizen gaan veelal naar zonbestemmingen in bijvoorbeeld Spanje, Griekenland, Italië en Portugal. Ook Egypte, Bulgarije en Tunesië zijn in het aanbod van pakketreizen te vinden. Liever op skivakantie, die kun je ook vinden op de website van Sunweb. Vluchten aangeboden door Sunweb worden uitgevoerd door Brussels Airlines.

Boek je een reis via Sunweb, dan kun je rekenen op CO2-compensatie en garantie op repatriëring. Tevens kun je gebruik maken van de ‘geld-terug-garantie’ in het geval van een negatief reisadvies. Tot 6 weken voor vertrek kun je ook de datum of bestemming kosteloos aanpassen.

Bron en beeldmateriaal: Sunweb en Brussels Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *