Privium opent Airside Lounge op Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Privium komt met een nieuwe lounge op Schiphol. De Airside Lounge bevindt zich op de Holland Boulevard tussen de E en F-pier, ná de security en paspoortcontrole. De entree bevindt zich achter Dutch Bar & Kitchen. Dit maakt de Airside Lounge ideaal voor passagiers die naar een non-Schengen bestemming vliegen. Wanneer passagiers de paspoortcontrole en security gepasseerd zijn hoeven zij zich geen zorgen meer te maken of ze op tijd bij de gate zijn. Met Privium was de benodigde tijd voor de paspoortcontrole voorspelbaar maar door het verdwijnen van een aparte rij bij de security kon de wachttijd hier nog wel onduidelijk zijn. Net als de ClubLounge die zich voor de paspoortcontrole bevindt, is de Airside Lounge toegankelijk voor Privium Plus en Partner leden.

Openingstijden

Vergeleken met de ClubLounge zijn de openingstijden wel beperkter. Zo is de Airside Lounge niet open in het weekend. Doordeweeks kunnen leden van 06:00 tot 20:30u terecht.

Privium Clublounge
De ClubLounge is landside en toegankelijk ongeacht van welke gate je vliegt. Door de security setup moet je wel meer tijd reserveren om op tijd bij de gate te zijn.

KLM?

Het is bijzonder dat Privium een tijdelijke lounge kan openen terwijl KLM als grootste airline tijdens een grootschalige verbouwing geen alternatief kan aanbieden voor in aanmerking komende passagiers. Hierdoor worden gasten tijdens piekuren geweigerd. Privium Plus leden kunnen ook gasten meenemen, maar tegen een tarief van €25.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *