Vernieuwde Holland Boulevard op Schiphol

Holland Boulevard Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Schiphol heeft afgelopen week de vernieuwde Holland Boulevard geopend. Het gebied tussen Lounge 2 en 3 – tussen pier E en F – is aangepast om reizigers ‘uit het reisproces te laten stappen’. Zo kunnen passagiers zich ontspannen of kennis maken met de Nederlandse kunst en cultuur. Hopelijk prikkelt dit reizigers om de volgende keer Nederland te bezoeken. De nieuwe Airport Library bijvoorbeeld biedt een selectie van 500 boeken van Nederlandse schrijvers die vertaald zijn naar 40 talen. Verder is er een dependance van het Rijksmuseum waar 17e eeuwse schilderkunst bezichtigd kan worden. Ook het NEMO science museum heeft een deel op Holland Boulevard ingericht om wetenschap en technologie te tonen.

Het Rijksmuseum Schiphol

Verschillende zitgedeeltes bieden passagiers een plek om uit te rusten tussen vluchten. Hierbij is ook aan gezinnen gedacht.

Qua horeca bieden ‘Taste from the Lowlands’ en ‘Dutch Kitchen & Bar’ typisch Nederlandse gerechten aan. Zo kunnen ook transpassagiers poffertjes en erwtensoep proberen. Kebaya Asian biedt juist moderne Aziatische gerechten.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *