Nu tijdelijk €50 korting op een KLM & Air France ticket1 min leestijd

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France heeft nu een promotie waarbij je tot €50,- korting krijgt op je ticket met vertrek vanaf een Duitse luchthaven. De korting is ook geldig voor KLM en HOP! vluchten. Je kunt bijvoorbeeld de reis starten in Düsseldorf.

Air France geeft €50,- korting op een ticket

Je kunt de tickets tot 21 mei 2023 boeken waarbij je een korting krijgt van €40,- voor Europese bestemmingen en €50,- voor intercontinentale bestemmingen. De reisperiode moet tussen 14 mei en 31 december 2023 liggen. Je kunt naar vrijwel alle bestemmingen reizen, met uitzondering van China en Mauritius.

Om gebruik te maken van de korting kun je de kortingscode MUMEUROPE4 (Europa) of MUMWORLD50 (long-haul) gebruiken. Deze kortingscode kun je invoeren bij ‘enter a voucher or discount code’ in het boekingsproces’. De vluchten moeten starten in Duitsland, zoals bijvoorbeeld vanaf de luchthaven in Düsseldorf, München of Frankfurt.

Air France €50,- korting Valentijnsdag ©AirFrance

Het ticket moet voor toeslagen en belastingen minimaal €120 bedragen voor Europese vluchten. Voor de long-haul vluchten moet het ticket minimaal €160,- bedragen. De tickets kun je met korting boeken voor KLM (KL) en Air France (AF) vluchtnummers. De vluchten kunnen uitgevoerd worden door Air France, KLM en HOP!.

De korting is alleen geldig voor reizen in Economy Class. De kortingscodes zijn niet geldig voor reizen in Premium economy, Premium Comfort, Business Class en La Première (First Class). Je kunt dus helaas geen ticket boeken in de nieuwe Premium Comfort cabine van KLM of de nieuwste Business Class van Air France.

Er is een beperkt aantal tickets met korting beschikbaar tijdens de promotieperiode. De complete actievoorwaarden kun je vinden op de Duitse website van Air France. Op die website kun je ook de tickets met de kortingscode boeken.

KLM Economy Cabine

Afbeeldingen ©AirFrance/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *