Nu €5 cashback bij Kruidvat en Trekpleister met American Express2 min leestijd

Nu €5 cashback bij Kruidvat en Trekpleister met American Express

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is natuurlijk altijd fijn om geld te ‘terug’ verdienen met je uitgaven. Helaas komen ze niet zo vaak voor. Zo nu en dan komt American Express met een cashback actie. Ook nu komt American Express met een cashback actie bij de drogisterijen Kruidvat en Trekpleister.

American Express

Er zijn verschillende betaalkaarten op de markt die interessant zijn voor onder andere reizigers. De betaalkaarten kun je soms in samenwerking met bedrijven aanschaffen. Zo zijn er bijvoorbeeld American Express kaarten die samenwerken met Marriott Bonvoy of Flying Blue. Door deze kaart aan te schaffen heb je dan enkele voordelen bij de betreffende bedrijven. Zo krijg je bij aanschaf van een Flying Blue American Express Silver, Gold of Platinum Card een aantal XP. Met deze XP krijg je al een mooie start om je huidige Flying Blue level te behouden of om zelfs te upgraden. Er zijn nog tal van andere voordelen van de Flying Blue American Express Card, maar die kun je hier op je gemak nog eens nalezen.

Wist je trouwens al dat je Apple Pay voortaan met American Express kan gebruiken? Ook in deze tijd kun je de kaart prima gebruiken, bijvoorbeeld voor online aankopen of andere dagelijkse aankopen.

Cashback acties

Regelmatig komt American Express met cashback acties. Het zijn geen enorme bedragen die je terug kunt krijgen, maar het is beter dan niets. Vaak gebeurt dit als er een nieuwe samenwerking aangegaan wordt. Zo is American Express onlangs samen gaan werken met Kruidvat en Trekpleister. Hierdoor is het nu mogelijk om bij deze winkels te betalen met je kaart. Met een Flying Blue American Express kaart spaar je bij elke uitgave in deze winkels Miles per bestede euro, wat een mooi extraatje is.

Nu €5 cashback bij Kruidvat en Trekpleister met American Express

Met de huidige cashback actie krijg je ook nog eens wat geld terug op je uitgaven bij Trekpleister of Kruidvat. Om gebruik te maken van de actie dien je je te registeren. American Express heeft klanten van de betaalkaart een mailing verzonden om gebruik te maken van deze kaart. Via deze mail kun je je registeren.

Voorwaarden

Er zijn verschillende voorwaarden om uiteindelijk de €5,- cashback te ontvangen. Zo dien je in de actieperiode van 25 februari t/m 28 maart minimaal €10,- uit te geven. Dat mag in één keer, maar ook in meerdere malen. Daarnaast is deze aanbieding alleen geldig voor de eerste 6.500 klanten die zich hebben geregistreerd. Wees dus vlot!

Deze American Express Cashback actie bij Trekpleister en Kruidvat is een leuke actie voor klanten. Het is jammer dat er maar 6.500 klanten kunnen genieten van deze cashback actie, evenals dat er geen algemene registratielink is. Je moet daarover dus een persoonlijke mail gehad hebben.

Bron & beeldmateriaal: American Express

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *