Lufthansa introduceert vernieuwd entertainment systeem2 min leestijd

Lufthansa introduceert vernieuwd entertainment systeem

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De laatste tijd heeft Lufthansa verschillende vernieuwingen geïntroduceerd. Eerder schreven we bijvoorbeeld al over de nieuwe stoelen in de Airbus vloot, verlichting, Economy Light Fares en de First Class Amenity Kit. Nu voegt Lufthansa weer iets nieuws toe. Hoe fijn is het als je een leuke film kunt kijken op je lange reis naar je bestemming? Hoe fijn is het dat er ook genoeg keuze is om uit te kiezen? Daarom heeft Lufthansa het entertainment systeem nu vernieuwd.

Hollywood

Voorheen had men keuze uit ongeveer 140 films in de verschillende reisklasse in een vliegtuig van Lufthansa. Uit de feedback van de reizigers merkte men op dat er te weinig aanbod was. Vooral te weinig aanbod aan Hollywood films. Lufthansa heeft geluisterd naar zijn reizigers en het aanbod verhoogt met zo’n 30%. Een van de categorieën die is toegevoegd aan het entertainment systeem is ‘Hollywood Recent Hits’. Hier verschijnen de verschillende top films uit Hollywood van de afgelopen 12 tot 24 maanden.

Natuurlijk kan men nog steeds genieten van de klassiekers uit Hollywood en een toevoeging van films uit Europa, India, Korea, Japan en Europa.

Lufthansa introduceert vernieuwd entertainment systeem

En verder

Maar bij het toevoegen van een nieuwe categorie en films blijft het niet. Lufthansa heeft ook het aantal tv-programma’s verhoogd die men nu kan bekijken. Er is een ruim aanbod van meer dan 270 uitzendingen, waarbij o.a. gekozen kan worden uit drama’s, sitcom’s en documentaires.

Ook voor de gezinnen die met kinderen reizen is er een ruim aanbod. Men kan kiezen uit 22 familie films en 31 tv-programma’s.

Nu is het natuurlijk fijn dat er een ruimer aanbod is, maar kunnen mensen de films ook volgen qua taal? Uiteraard heeft Lufthansa hier ook aan gedacht. In maar liefst acht talen zijn er nu ondertitels beschikbaar voor het ruime aanbod aan films en tv-programma’s. Onder andere zijn er ondertitels beschikbaar in het Arabisch en Chinees.

Vanaf zes weken voordat je vlucht vertrekt kun je het aanbod van het entertainment systeem alvast bekijken. Dit doe je via deze link samen met je vluchtnummer of bestemming en vertrekdatum.

Beeldmateriaal: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *