KLM Schengen Crown Lounge 25 langer open

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Goed nieuws voor passagiers op een KLM of SkyTeam vlucht binnen Europa. De KLM Schengen Crown Lounge 25 op luchthaven Schiphol is nu langer open. Waar de lounge eerder om 12:00u al sloot, is dit nu 18:00 uur. Zo moeten dus ook passagiers op middag vluchten weer dichter bij hun vertrek gate kunnen ontspannen.

KLM Crown Lounge 52

Voorheen werden in aanmerking komende passagiers na 12 uur naar de non-Schengen lounge 52 gedirigeerd. Hiervoor moet je dus door de paspoortcontrole. Hoewel het nog steeds niet echt druk is op Schiphol, kost dit toch extra tijd naast de extra wandeling. Heb je een avondvlucht en is de Schengen lounge dicht? Dan kun je alsnog terecht in de non-Schengen KLM Crown Lounge die tot 21:00 open is.

Waar de horeca in Nederland nu dicht is, is er een uitzondering voor locaties achter de security op Schiphol. In de lounge zijn dus nog steeds hapjes en drankjes verkrijgbaar. Meer over de Crown Lounge 25, die onlangs nog een opfrisbeurt kreeg, lees je hier.

InsideLook: Zo ziet de vernieuwde KLM Crown Lounge 25 uit

Op Schiphol zijn inmiddels alle lounges, waaronder de Aspire en British Airways lounges, weer open. Privium opende onlangs een ExpressLounge in het Schengen gebied. Deze is voorlopig van 06:30 u tot 13:00 u geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *