Aspire Lounges op Schiphol weer open

schiphol-buitenzijde-met-luchtbartbrussee

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Aspire Lounge No.26 & Aspire Lounge No.41 zijn weer open op Schiphol. Deze lounges waren enige tijd gesloten vanwege het Coronavirus. De Privium Clublounge is ook weer open, net zoals de KLM Schengen Crown Lounge vanaf 1 juli. De British Airways en Star Alliance lounges zijn nog wel gesloten. De Privium Airside Lounge is gesloten tot het einde van het jaar vanwege een verbouwing.

Aspire lounges weer open

De No. 26 Lounge is er voor passagiers die reizen binnen het Schengen gebied. De No.41 Lounge is er voor passagiers met een intercontinentale vlucht. Je kunt de lounge bezoeken als je een elite status hebt of business class vliegt met een groot aantal niet-Skyteam luchtvaartmaatschappijen. Ook kunnen ABN AMRO Preferred Banking, ING Private Banking en Priority Pass leden gebruik maken van de lounge.

De lounges hebben wel aangepaste openingstijden. Deze zijn iedere dag geopend tussen 06:00 uur en 18:00 uur.

Er zijn additionele maatregelen genomen vanwege het Coronavirus. Zo is er sprake van een verhoogd reinigingsschema en is er sprake van eenrichtingsverkeer. Ook is er bediening aan tafel in plaats van zelfbediening. Op dit moment is het niet mogelijk om gebruik te maken van de douches in de lounge.

De Aspire Lounge 41 op Schiphol (Bron: Executive Lounges)
De Aspire Lounge 41 op Schiphol (© Executive Lounges)

Afbeelding ©Schiphol/BartBrussee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *