Privium ClubLounge weer open op Schiphol

privium lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Privium ClubLounge is vanaf 1 juni weer geopend op Amsterdam Schiphol. De lounge is momenteel geopend tussen 07:30 uur en 18:00 uur.

Met Privium ben je sneller door de beveiliging- en paspoortcontrole op Schiphol en daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen. Bij de beveiligingscontrole kun je gebruik maken van een speciale doorgang en met de Irisscan ben je zo door de paspoortcontrole. Daarnaast zijn er speciale parkeerplaatsen op P1 en P3, en kun je gebruik maken van de Business Class incheckbalies bij diverse luchtvaartmaatschappijen waaronder Etihad, American Airlines, Lufthansa en Emirates.

Privium ClubLounge weer geopend, Airside Lounge tot eind 2020 dicht

In de ClubLounge zijn er een aantal maatregelen getroffen in verband met het Coronavirus. De Privium Airside Lounge blijft tot het einde van dit jaar gesloten vanwege een verbouwing. In deze lounge komen eigen sanitaire voorzieningen. Deze zijn momenteel niet beschikbaar in de lounge, dus daarvoor moeten passagiers de lounge verlaten. Daarnaast zal er aan de capaciteit van de lounge gewerkt worden, daar deze vaak gering was.

Ook komen er op een aantal drukke locaties dubbele poorten. Deze zijn voorzien van de nieuwste apparatuur zodat je snel door de controle heen kunt lopen. Dit geldt voor zowel vertrekkende als aankomende passagiers. Nu kwam het namelijk nog wel eens voor dat je even moest wachten voordat je van de poort gebruik kunt maken omdat er meerdere Privium passagiers waren.

Op dit moment zijn Privium P3 en Terminal Valet Parking gesloten. Ga je de komende periode vliegen, dan kun je hier controleren waar je wel kunt parkeren. Reserveringen met een inrijdatum tot en met 30 juni kunnen gratis gewijzigd of geannuleerd worden.

Afbeeldingen ©Privium/BartBrusee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *