Koop Hilton Honors punten en ontvang 100% extra

Hilton HHonors

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om Hilton Honors punten te kopen met een 100% bonus. Deze promotie loopt tot en met 15 juli 2020 en je moet minimaal 10.000 punten kopen om in aanmerking te komen voor deze bonus.

Gezien de huidige situatie omtrent het Coronavirus is het verstandig om goed na te denken of je deze punten wilt kopen. Het kan echter wel een goede deal zijn voor in de toekomst, maar je moet er ook rekening mee houden dat bijvoorbeeld het loyaliteitsprogramma en het hotel aanbod van Hilton kan wijzigen.

Onlangs heeft Hilton ook besloten om leden met een elite status, een jaar extra status te geven. Meer informatie daarover kun je in dit artikel vinden.

Koop Hilton Honors punten en krijg 100% cadeau

Het maximale aantal punten dat je kunt kopen gedurende deze promotie is 160.000 voor ongeveer €1.420 ($1.600). Hiervoor krijg je 320.000 punten bijgeschreven in je account, welke je vervolgens weer kunt gebruiken voor gratis overnachtingen. Een punt kost dus omgerekend $0,005, oftewel €0,0044.

Heb je een Silver, Gold of Platinum status binnen het Honors programma, dan ontvang je de vijfde nacht gratis. Dit geldt alleen als je het verblijf met punten boekt. Bijkomend voordeel is dat er geen extra toeslagen bij komen en dit dus best een goede deal kan zijn. Ook kun je de award nachten vaak zonder kosten annuleren, dus dat kan ook een voordeel zijn vergeleken met een reguliere boeking. Al is er nu wel een flexibel boekingsbeleid voor boekingen.

Om deze punten met een 100% bonus te kopen kun je de onderstaande stappen volgen:

  1. Log in bij Hilton
  2. Ga naar More Ways to Use Points
  3. Ga naar Buy Points

De miles staan vaak snel in je account, maar het kan even duren voordat je ze ziet. De voorwaarden voor deze promotie kun je hier vinden.

Dream Away promotie

Momenteel is er ook een Dream Away promotie, waarbij je een voordelig hotel kunt boeken in Europa, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten. Ook in Nederland zijn er goede tarieven te boeken tijdens deze promotie.

Afbeeldingen ©Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *