Hilton verlengt flexibel boekingsbeleid – alle reserveringen annuleerbaar1 min leestijd

Hilton Signia

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton heeft haar flexibele boekingsbeleid, als respons voor onder andere de reisrestricties door COVID-19, afgelopen week verlengd. Zo wil de keten het reizigers overtuigen om alvast verblijven te gaan boeken. In eerste instantie was Hilton’s speciale wijzigingsbeleid geldig tot 30 juni, maar nu is dit 31 augustus geworden. Onder dit beleid zijn alle reserveringen die tussen 12 maart en 31 augustus 2020 gemaakt zijn (voor elke toekomstige verblijfsdata) wijzigbaar of kosteloos annuleerbaar, tot 24 uur voor aankomst. Dit is dus ongeacht of het tarief volgens de reguliere tariefvoorwaarden wijzigbaar is. Als je bijvoorbeeld een Advance Purchase tarief boekt zal je in de voorwaarden lezen dat deze niet wijzigbaar is, maar het globale beleid van Hilton biedt hier dus wel een mogelijkheid voor.

Heb je een bestaande, niet-wijzigbare, reservering die voor 12 maart is gemaakt? Dan kan je deze wijzigen of annuleren, uiterlijk 31 augustus 2020, voor toekomstige verblijven.

Hilton meldt wel dat het tot 30 dagen kan duren om de deposit van een geannuleerde reservering terug te krijgen, door het grote aantal (mogelijke) annuleringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *