Hilton verlengt status van elite leden met één jaar

hilton, manchester, airport, review

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elite leden van Hilton Honors hebben waarschijnlijk al een mailtje met prettige boodschap ontvangen. Het loyaliteitsprogramma van Hilton verlengt namelijk de elite status met één jaar. Dit geldt zowel voor leden die eind deze maand hun status zouden verliezen, als voor leden die nog voor dit jaar elite status hebben verdiend.

Dus:

  • Silver, Gold en Diamond status met geldigheid tot 31 maart 2020: is verlengd tot 31 maart 2021
  • Silver, Gold en Diamond status met geldigheid tot 31 maart 2021: is verlengd tot 31 maart 2022

Hilton Honors Logo

Daarnaast verlopen punten niet tot ten minste 31 december dit jaar. Hilton had al een ruim omboekbeleid – ook voor nieuwe boekingen gemaakt tot 30 juni – voor reizigers van wie de reis niet door kan gaan, of die de zekerheid willen van flexibiliteit met kosteloze annulering op Advance Purchase tarieven. Met de statusverlenging komt de hotelketen nu ook tegemoet aan gasten die door de daling in reizen niet meer genoeg nachten of punten kunnen sparen om hun elitestatus te behouden.

Waarschijnlijk gaan we steeds meer statusverlengingen zien bij loyaliteitsprogramma’s. Zodra de reizen weer kunnen aanvangen, heeft de industrie haar loyale klanten ook hard nodig. Bij de airlines verlengt onder andere Qatar Airways de status van Privilege Club leden met 12 maanden. Hopelijk doet goed voorbeeld volgen…

Reacties

  1. Boudewijn zegt

    Shangri-La hotels heeft hetzelfde gedaan. Net een mailtje dat mijn Diamond status een jaar langer geldig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *