Koop World of Hyatt punten en ontvang 30% cadeau

Park Hyatt Beaver Creek Resort & Spa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu World of Hyatt punten kopen met een mooie bonus. Wanneer je minimaal 5.000 punten koopt, dan ontvang je een bonus van 30%. Deze promotie loopt tot 29 juli 2020. De actievoorwaarden kun je op deze pagina van de hotelketen vinden.

World of Hyatt – 30% bonus

Koop je het maximale aantal punten van 55.000 (per jaar), dan ontvang je nu een bonus van 16.500 punten. Je ontvangt dan een totaal van 71.500 punten tegen een bedrag van ongeveer €1.175 ($1.320). Deze punten kun je vervolgens weer besteden aan een gratis overnachting.

Indien je World of Hyatt punten wil kopen met deze 30% bonus promotie, dan kun je de volgende stappen doorlopen;

  1. Ga naar deze Hyatt website
  2. Kies hoeveel punten je wil kopen
  3. Vul je World of Hyatt nummer, naam en e-mailadres in
  4. Kies nogmaals hoeveel punten je wil kopen, vul je betalingsgegevens in en ga akkoord met de voorwaarden
  5. De punten staan op korte termijn in je account

De hotelketen komt gewoonlijk een paar keer per jaar met een bonus. Deze ligt vaak tussen de 30% en 40%. Het kan dus lonen om even te wachten, maar het is niet zeker wanneer er weer een promotie komt en wat de hoogte is van die eventuele bonus.

Hyatt & American Airlines kloppelen loyaliteitsprogramma's

Bonus Journeys – 3X punten en meer

World of Hyatt heeft van 15 juni tot en met 15 september 2020 een Bonus Journeys promotie waarbij je tot driedubbele punten krijgt.

Je ontvangt driedubbele alle Hyatt hotels wereldwijd vanaf je tweede verblijf. Indien je overnacht bij een deelnemend M Life Reward hotel of Small Luxury Hotels of the World hotel, dan ontvang je deze extra punten ook. De punten worden binnen twee tot drie weken na je verblijf bijgeschreven in je account. Heb je een elite status, zoals Discoverist, Explorist of Globalist, dan ontvang je ook 2.500 bonus punten voor je eerste verblijf. Vanaf je tweede verblijf ontvang je dan de driedubbele punten.

Het is noodzakelijk om je te registeren voor deze promotie en dat kan tot 31 augustus 2020. Je kunt dit doen door op deze pagina je World of Hyatt nummer in te vullen. Voor deelnemers met een elite status binnen het loyaliteitsprogramma is er een aparte link. Op de registratiepagina’s kun je ook alle voorwaarden vinden die bij deze promotie horen.

World of Hyatt

Afbeeldingen ©Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *