KLM Schengen Crown Lounge vanaf 1 juli weer open1 min leestijd

KLM crowne lounge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heropent op 1 juli de Crown Lounge 25 in het Schengen gedeelte op Amsterdam Aiport Schiphol. De lounge is nu nog gesloten als gevolg van de COVID-maatregelen. Nu het vliegverkeer steeds meer wordt opgestart, kunnen reizigers straks ook voor Europese vluchten dichter bij hun gate naar de lounge.

KLM Crown Lounge

Nu moeten reizigers nog naar de non-Schengen Crown Lounge 52, en daarmee dus ook door de paspoortcontrole. Dit kost extra tijd, en is bovendien onvoorspelbaar. De Schengen Crown Lounge zal voorlopig echter alleen tijdens de ochtendpiek geopend zijn; van 07:00 tot 12:00 uur. Daarbuiten kunnen reizigers alsnog gebruik maken van de intercontinentale lounge.

De nieuwe intercontinentale KLM Crown Lounge
De nieuwe intercontinentale KLM Crown Lounge (Bron: KLM)

Air France heropent lounges in Parijs

Air France heeft op thuisbasis Parijs Charles de Gaulle afgelopen week ook weer enkele loungefaciliteiten geopend. De lounge in Terminal 2F1 – voor medium haul vluchten – is weer beschikbaar van 05:30 tot 18:00 uur. 23 juni opent ook de tweede lounge in terminal 2F2. Alle actuele info over de lounges van Air France lees je hier.

Review: Air France Lounge Paris CDG Terminal 2E Hall L

Reacties

 1. Xandrios zegt

  Weten we al wat het aanbod qua eten/drinken zal zijn? Nu de horeca weer open is heeft KLM eigenlijk geen excuus meer om niets te serveren. Hoewel in lounge #52 nog steeds niets te eten is voor zover ik weet..

  • Boudewijn zegt

   @ Xandrios; sinds begin juni wordt er al weer eten verstrekt in lounge 52; meeste items zijn individueel verpakt en er worden borden met opties in de keuken gemaakt en verpakt aangeboden. afhankelijk van moment van de dag is dat ontbijt/lunch/diner lounge open 07-21h dagelijks en ook bereikbaar voor passagiers met Schengen vlucht.
   Drank inmiddels ook beschikbaar inclusief sterke drank.
   Ik neem aan dat lounge 25 zelfde concert gaat aanbieden, tevens wordt er daar net als op veel plaatsen op schiphol nog volop verbouwt .

   • Xandrios zegt

    Dat is goed nieuws, bedankt. Dan is het nu nog wachten tot de Star Alliance lounge weer open gaat …vraag me af of pax voor *A airlines nu gewoon nergens terrecht kunnen, of worden doorverwezen naar KLM? Aspire is ook nog dicht meende ik..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *