KLM ook komende winter naar Boston en Las Vegas1 min leestijd

KLM sluit hoofdstuk passagier Boeing 747 definitief

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Komende winterdienstregeling zet KLM de nieuwe vluchten naar Boston en Las Vegas voort. Voor Boston blijft het vluchtschema hetzelfde, met vluchten op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Naar Las Vegas zal ook de vlucht op dinsdag en zondag hetzelfde blijven maar de vlucht van donderdag in het zomerschema wijzigt naar vrijdag in het winterschema. Deze dienstregeling gaat op 27 oktober in.

Cariben

Naast de wijzigingen richting de VS verandert er ook een en ander naar de Cariben. Zoals eerder vermeld stopt KLM met de rondvlucht tussen St. Maarten en Curaçao. In plaats daarvan komt er op vrijdag en zondag een rechtstreekse vlucht naar St. Maarten. Verder wordt de frequentie naar Curaçao verhoogd op maandag, donderdag, zaterdag en zondag van dagelijks naar twee dagelijks.

KLM A330-200

Mumbai

Vanaf 2 september gaat KLM ook vaker naar Mumbai vliegen, na het wegvallen van Jet Airways. Op donderdag komt er een nieuwe vlucht uitgevoerd met een Boeing 787 Dreamliner. Vanaf 27 oktober wordt de route dagelijks uitgevoerd, meldt Routesonline.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *