KLM gaat naar Boston vliegen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM zal vanaf zondag 31 maart 2019 naar Boston vliegen vanaf Amsterdam. Deze vluchten zullen uitgevoerd worden met de Airbus A330-300 op woensdag, vrijdag en zondag. Per 1 juli 2019 zal er ook vlucht uitgevoerd worden op maandag. Deze route zal vanaf die datum dus vier keer per week gevlogen worden. Delta Air Lines vliegt momenteel al twee keer per dag tussen Schiphol en Boston. De toevoeging van de KLM vluchten is dus een mooie toevoeging aan het netwerk.  Delta Air Lines is een joint-venture partner van Air France-KLM.

KLM naar Boston

De vlucht van Amsterdam naar Boston zal vluchtnummer KL0617 krijgen. Deze vertrekt om 17:00 uur en komt om 18:30 aan in Boston. De vlucht van Boston naar Amsterdam krijgt vluchtnummer KL0618. Deze zal om 22:00 uur vertrekken en komt om 10:35+1 aan.

De vluchten worden uitgevoerd met een A330-300. Dit toestel is voorzien van 30 World Business Class stoelen, 40 Economy Comfort stoelen en 222 Economy class stoelen. KLM is bezig met de ombouw van dit toestel zodat het een nieuwe economy en business class krijgt. Meer informatie over deze ombouw kun je in dit artikel vinden.

De KLM President & CEO Pieter Elbers, zegt het volgende over deze toevoeging aan het netwerk:

Door de toevoeging van een rechtstreekse KLM-vlucht bieden wij onze klanten, in samenwerking met Delta Air Lines, nog meer directe vliegverbindingen van en naar Boston. Boston is de 17e Noord-Atlantische bestemming die rechtstreeks door KLM wordt aangevlogen.

De eerste vlucht op 31 maart is ook te boeken met Flying Blue miles. Deze vlucht kost je dan 21.500 miles en €103.17 aan toeslagen in economy class. Je kunt er ook voor kiezen om in business class te vliegen voor 62.000 miles en €233.17. Deze vlucht kun je ook boeken met een ander Frequent Flyer programma.

KLM naar Boston FB

De vluchten zijn vanaf dit moment ook te boeken zonder miles. De onderstaande prijzen zijn berekend op basis van een directe vlucht met KLM, voor een duur tussen de 5 en 9 dagen. Je kunt deze bij KLM boeken of een andere (online) travel agent.

KLM naar Boston

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *