KLM rechtstreeks naar Las Vegas

Het vernieuwde KLM serviceconcept in de praktijk – AMS naar ICN

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Volgend jaar zomer start KLM een rechtstreekse verbinding met Las Vegas. Vanaf 6 juni zal er drie keer per week met een Boeing 787-9 naar de gokstad in Nevada worden gevlogen op dinsdag, vrijdag (vanaf 2 juli) en zondag. Hiermee wordt het KLM’s 18e bestemming in Noord-Amerika. De heenvlucht vertrekt vanaf Schiphol om 12:30u en komt aan om 14:15u. Terug vertrekt de vlucht om 16:05u met aankomst de volgende dag om 11:05u. Hiermee behalen passagiers enkele uren tijdswinst vergeleken met de overstap die ze nu moeten maken op één van de Delta hubs.

Vlootvernieuwing bij KLM

Las Vegas was een van de laatste grote Amerikaanse steden zonder rechtstreekse verbinding met Amsterdam. Samen met joint-venture partner Delta is KLM flink aan het uitbreiden in de VS, met onder andere Boston en Tampa als recente toevoegingen aan het netwerk.

Netto geen groei

Echter gaat dit wel ten koste van een andere route. Volgens KLM moet de verbinding met Freetown (Sierra Leone) en Monrovia (Liberia) opgegeven worden wegens de slotrestricties op Schiphol. Passagiers die al een ticket hebben worden omgeboekt of krijgen een restitutie. Air France blijft naar Freetown vliegen vanaf Parijs.

Voor de grote CES beurs waren er al regelmatig charters naar Las Vegas. De stad organiseert regelmatig grote conferenties en is daarmee ook een zakelijke bestemming.

Reacties

  1. Annelies zegt

    Las Vegas is buiten een uitgaansstad ook een prima start om Arizona e.a. staten en nationale parken te bezoeken. Wij vlogen er voor de zoveelste keer in mei jl. via een tussenstop naar toe. Kostte veel extra uren. Direct heeft natuurlijk ieders voorkeur. Nu nog even afwachten wat de ticketprijs wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *