Delta rechtstreeks naar Tampa, dagelijks naar Los Angeles

Delta 767

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta blijft haar netwerk vanaf Schiphol vergroten. De Amerikaanse maatschappij voegt vanaf 24 mei Tampa toe met een dagelijkse vlucht. De stad in Florida is de 11e bestemming van Delta vanaf Amsterdam en volgt redelijk snel na de eerdere uitbreiding naar Orlando. De partner van KLM verwacht op de route zowel business als leisure verkeer. Onder andere Clearwater en Saint-Petersburg zijn populaire attracties in de buurt.

Naar Tampa zal gevlogen worden met een Boeing 767-300ER. De heenvlucht vertrekt in Amsterdam om 14:45u met aankomt om 19:13u. Terug vertrekt de vlucht ’s avonds om 21:25u met aankomst de volgende dag om 12:25u.

Delta Studio

Ook de luchthaven van Tampa is blij met een directe verbinding met Amsterdam. Lufthansa, Edelweiss en British Airways vliegen reeds naar de bestemming aan de westkust van Florida.

Los Angeles

Ook de recentelijk gelanceerde verbinding naar Los Angeles, in aanvulling op de vluchten van KLM, lijkt een succes. Vanaf 17 juni verhoogt Delta de frequentie namelijk naar dagelijks in plaats van de huidige 4 vluchten per week. Er zal gevlogen worden met een Airbus A330-300.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *