Delta: ook in winter naar Los Angeles vanaf Schiphol1 min leestijd

Delta Boeing 777

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen maand startte Delta Airlines vanaf Schiphol met een lijndienst naar Orlando, Florida, en 17 juni aanstaande begint ook een nieuwe vlucht naar Los Angeles. Eerder deze maand werd al bekend dat Orlando ook in het winterseizoen wordt doorgezet met vier vluchten per week. Ook de verbinding met LA wordt deze winter behouden, zo meldt de maatschappij. Beide vluchten zullen vanaf 28 oktober vier keer per week worden uitgevoerd. Naar Los Angeles is dit op maandag, dinsdag, donderdag en zondag en naar Orlando is dit op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Delta 767
Naar Orlando wordt met een Boeing 767 gevlogen

Amsterdam als belangrijke hub

Dwight James, Senior Vice President Trans-Atlantic zegt over de verlenging:

Delta passagiers aan beide kanten van de oceaan gaven aan de keuze uit meer vluchten tussen Europa en de Verenigde Staten belangrijk te vinden. Daarom zijn we zeer verheugd om deze non-stopvluchten vanuit Amsterdam ook in het winterseizoen te realiseren. Als onze grootste Europese hub is Amsterdam een ontzettend belangrijke verbindingsschakel tussen deze continenten.

Delta investeert de laatste tijd flink in haar product en netwerk. Zo wordt, ook op vluchten naar Schiphol, de mogelijkheid aangeboden om van te voren een maaltijd te bestellen in Delta One Business Class en reizigers in alle klassen profiteren van kosteloze inflight messaging. Deze winter worden 10 Amerikaanse bestemmingen non-stop aangevlogen vanaf Amsterdam. Samen met KLM zijn dat 21 steden met 31 dagelijkse vluchten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *