Boek vanaf nu Air Tahiti Nui met Flying Blue Miles2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vanaf nu mogelijk om vluchten die uitgevoerd worden door Air Tahiti Nui, te boeken met Flying Blue miles. Air Tahiti Nui is nationale de luchtvaartmaatschappij van Frans-Polynesië. Het betreft hierbij vluchten tussen Los Angeles en Tahiti of andersom.

Air Tahiti Nui met Flying Blue miles

De vluchten die je kunt boeken kun je online vinden in de award chart. Hierbij gaat het om de vluchten die als codeshare uitgevoerd worden met Air France. Je kunt hierbij zowel award tickets in economy als business class boeken. Voor deze vluchten komt er maar weinig toeslag bovenop als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld Europa naar Amerika.

Er is echter niets te vinden op de website van Flying Blue omtrent deze optie, dus waarschijnlijk heeft het te maken met de code share die Air France heeft met deze maatschappij.

Air Tahiti Nui Flying Blue Miles

De vluchten worden uitgevoerd met een A340. Dit toestel zal binnenkort vervangen worden door de B787 dreamliner, maar een exacte datum is nog niet bekend. Aan boord van deze A340 is een business class in een 2-2-2 opstelling en een economy class in een 2-4-2 opstelling. De luchtvaartmaatschappij vliegt ook de route van Los Angeles naar Parijs CDG, maar die optie heb ik niet kunnen vinden als award ticket. Deze route wordt uitgevoerd direct nadat het geland is vanuit Tahiti in Los Angeles.

Air France vliegt deze route ook zelf met een B777-200. De vluchten die uitgevoerd worden met Air France kun je natuurlijk ook met Flying Blue miles boeken. Dit toestel heeft economy, premium economy en business class aan boord. De meeste vluchten worden uitgevoerd met de nieuwste business class in een 1-2-1 opstelling. Bij die opstelling heeft iedere passagier direct toegang tot het gangpad. Vlieg je dus business class, dan is wellicht Air France een betere optie qua product. Deze optie is vaak echter wel duurder qua award miles.

Air Tahiti Nui Economy Class
Air Tahiti Nui Economy Class

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *