KLM bus ook naar Rhenen en Veenendaal

KLM busservice

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sinds 2015 biedt KLM een gratis busdienst aan van Arnhem en Nijmegen naar Schiphol. Een jaar later werd dit uitgebreid naar Maastricht en Eindhoven en de dienst lijkt nog steeds een succes te zijn voor passagiers die verder van Amsterdam af wonen. Met ingang van 1 september gaat de bus drie in plaats van twee keer per dag rijden tussen Gelderland en Schiphol. Tevens komen er haltes in Veenendaal en Rhenen bij. Zo kunnen klanten uit Oost-Nederland gratis en comfortabel naar de luchthaven reizen voor hun KLM vlucht.

Extra stops

De vroege ochtendbus naar Schiphol stopt straks ook in Veenendaal. Het opstappunt is hier het NS station. De middag bussen stoppen in Rhenen, bij Ouwehands Dierenpark. Op de terugweg stopt de ochtenddienst in Rhenen en de middag- en avondservice weer in Veenendaal.

Het schema is als volgt:

KLM bus
KLM busschema naar Gelderland

Voorzieningen

Aan boord van de bus is gratis wifi, water, koffie en thee, de Holland Herald en een toilet. Reizigers kunnen de busdienst kosteloos toevoegen aan hun boeking door contact op te nemen met hun reisagent of KLM Reserveringen. Helaas is het niet meer mogelijk om miles en/of segmenten voor Flying Blue te sparen met de busservice, ondanks de KL-code.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *