KLM Bus service van Eindhoven en Maastricht naar Schiphol1 min leestijd

KLM busservice

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM breidt de gratis busservice voor passagiers die vanaf Schiphol vertrekken uit naar Eindhoven en Maastricht. Sinds vorig jaar konden passagiers er al voor kiezen vanuit Nijmegen en Arnhem de KLM bus te pakken naar Schiphol.

KLM Busservice

Vanaf donderdag 9 juni kunnen reizigers ervoor kiezen een vlucht vanaf Eindhoven of Maastricht te boeken in de boekingsengine. Deze vertrekpunten krijgen een aparte code. De reis tussen de steden en Schiphol worden per bus uitgevoerd onder een KLM code. Helaas betekent dit niet dat je Flying Blue miles of segmenten krijgt.

7 dagen per week rijdt de bus tweemaal per dag Maastricht Centraal Station – Maastricht Airport – Eindhoven Airport – Schiphol en v.v. . Om met de bus mee te kunnen moet je je ticket en reisdocument kunnen laten zien. Inchecken voor de bus is niet nodig. 20 minuten voor onderstaande vertrektijden staat de bus klaar.

KLM busservice diensregeling
Dienstregeling

Aan boord is gratis wifi en koffie, thee, water en de Holland Herald. De hoeveelheid bagage die je mee mag nemen is hetzelfde als de toelage voor de vlucht. Een rolstoel kan wel mee, maar andere afwijkende bagage of huisdieren niet.

Mocht de bus vertraging oplopen dan boekt KLM je kosteloos om. Mis je de bus, dan kan je op eigen gelegenheid nog naar Schiphol gaan. Je vlucht wordt niet gecancelled als je de bus mist.

Mocht je al een reis geboekt hebben vanaf Schiphol, maar in de buurt van de opstapplekken wonen, dan kan je via KLM Reserveringen de bus kosteloos toevoegen aan je boeking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *