Een jaar lang 10% korting bij Aviationtag1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

We schreven al eerder over Aviationtag, een must have voor de luchtvaartfanaat. Het bedrijf reist de wereld af op zoek naar oude vliegtuigen die niet meer in gebruik zijn. Bijvoorbeeld de Boeing 747 van KLM of de Airbus A340 van Air France. Vervolgens wordt de romp van het toestel zorgvuldig verwijderd. Hiervan wordt uiteindelijk een Aviationtag gemaakt. Als partner van InsideFlyer biedt het bedrijf een exclusieve korting voor deelnemers van het Premium Membership, dat sinds kort weer beschikbaar is!

Luchtvaartgeschiedenis

Je moet er natuurlijk van houden, maar als je een Aviationtag hebt dan heb je eigenlijk een stukje luchtvaartgeschiedenis in handen. Veel mensen weten het niet, maar de buitenste schil van een vliegtuig is maar een millimeter dik. De sleutelhanger die je in je hand hebt is dus eigenlijk de romp van het betreffende toestel. Aviationtag biedt tags van diverse toestellen aan, over de collectie lees je hier meer en natuurlijk op de website van Aviationtag.

Aviationtags worden gemaakt van verschillende soorten vliegtuigen (Bron: Aviationtag)
Aviationtags worden gemaakt van verschillende soorten vliegtuigen (Bron: Aviationtag)

Exclusieve korting

Een van de voordelen van het InsideFlyer Premium Membership is een korting van 10% bij Aviationtag. Dit privilege geldt overigens een jaar lang. Je kunt voor jezelf dus een mooi cadeau aanschaffen, maar ook voor een vriend of vriendin. Premium Members krijgen na aanschaf instructies hoe ze van de korting gebruik kunnen maken. Je schaft al een Aviationtag aan vanaf € 19,95.

Wil je meer weten over ons Premium Membership? Lees dan vooral dit artikel . En meld je hier aan om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Op deze promotie zijn de algemene InsideFlyer Premium Membership voorwaarden van toepassing. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *