Afgelopen Week Op InsideFlyer NL

Insideflyer

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sinds de doorstart van InsideFlyer NL hebben we een leuke groep met mensen bij elkaar gebracht die allemaal een passie hebben voor alles wat met de luchtvaart of met vliegen te maken hebben. We proberen elke week een interessante mix aan artikelen naar onze lezers te brengen.

Met dit InsideFlyer weekoverzicht willen we jullie graag een korte review geven van wat er allemaal de revue is gepasseerd en binnenkort zal dit ook mogelijk zijn via de nieuwsbrief waaraan we hard aan het werk zijn.

IHG Accelerate

De voorgaande IHG Accelerate promotie was nog maar net afgelopen eind april, maar vanaf 1 juni gaat de volgende alweer van start. Hebben jullie interessante offers gekregen en zijn jullie van plan om er voordeel uit te halen? Onze redacteur Theo zette alle details mooi op rij in een artikel wat eerder deze week op InsideFlyer NL werd gepubliceerd.

IHG Accelerate zomer2016

Emirates Nieuws

Tijdens de maand juli zal Emirates een A380 met een andere configuratie gaan inzetten voor hun vluchten tussen Amsterdam en Dubai. Normaal gezien gebruiken ze hier toestellen wat is ingedeeld in 3 klassen, maar deze zomer gebruiken ze een A380 met 2 klassen. Onze luchtvaart specialist The Flying Dutchboy schreef hierover een nieuwsitem op de voorpagina.

emiratesa380

Thalys Tickets aan 20 euro!

Afgelopen vrijdag bestond de Thalys 20 jaar en naar aanleiding van deze verjaardag kon je tickets bestellen naar verschillende Europese bestemmingen voor 20 euro per enkele reis! Het was zo’n succes dat de site van Thalys er flink onder geleden heeft en bij momenten zelfs niet bereikbaar was. Maar via een tip van onze redacteur Steven kwamen we te weten dat de tickets ook via de site van de Belgische spoorwegen te bestellen waren.

20 euro tickets voor 20 jaar thalys

Promoties

Deze week zijn er een mooi aantal promoties verschenen op de voorpagina van InsideFlyer NL en we doen elke week ons best om de beste deals voor jullie op een rijtje te zetten. Zo schreef Kilian een aantal artikelen over verschillende promoties waar je als frequente reiziger voordeel uit kan halen, het gaat zowel om deals van airlines als hotels.

Etihad 96 uur sale

Magisch Bali

Ik probeer zelf m’n draai weer te vinden in het dagelijkse leven na een trip van ruim 3 weken waarbij ik een bezoek bracht aan het magische Bali en er verbleef in 2 mooie hotels. De review van het White Rose Kuta Resort & Spa verscheen eerder deze week online en binnenkort verschijnen de rest van de hotel en airline reviews op de voorpagina.

White Rose

InsideFlyer Borrel

Afgelopen vrijdag 20 mei organiseerden we een borrel in het Hilton hotel in Rotterdam. Op deze manier wilden we mensen uit de community uitnodigen om, onder het genot van een hapje en drankje, kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. We hebben een hele gezellige avond gehad en willen jullie bedanken voor de opkomst! Steven schreef een kort verslagje over deze leuke avond.

Insideflyer.nl borrel op 20 mei

Dit was het voor deze week, hopelijk blijven jullie ons volgen en aarzel niet om ons te contacteren indien jullie vragen of opmerkingen hebben. Ook voor suggesties over toekomstige artikelen mogen jullie ons altijd benaderen, we zijn hier voor jullie!

Nog een fijne zondag gewenst!

InsideFlyer NL Team

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *