Insideflyer.nl Borrel in Rotterdam

Insideflyer.nl borrel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op 20 mei organiseerde insideflyer.nl een borrel on Rotterdam. Ideaal moment om bij te praten met oude bekenden en om nieuwe mede point geeks te leren kennen.

Plaats van afspraak was de Stadsbar in het Rotterdam Hilton. Uiteindelijk kwamen een twintigtal bloggers en lezers opdagen.

Insideflyer.nl borrel op 20 mei

Na een eerste rondje aan de bar, verhuisden we al snel naar de comfortabele zetels om daar verder te praten over de beste business klasse en de laatste nieuwtjes uit het wereldje van punten en mijlen.

Insideflyer.nl borrel op 20 mei

Onder de aanwezigen werden ook enkele prijzen verloot, waarbij de naam van één van de prijzen, beer & balls, tot de nodige verwarring en hilariteite leidde…

Insideflyer.nl borrel op 20 mei

Met enkele hapjes erbij werd het natuurlijk helemaal gezellig. Zelf kon ik er vanwege andere verplichtingen niet tot het einde bij zijn en maakte dan maar een grand exit door een tafel omver te gooien toen ik mijn jas wou nemen, gelukkig zonder veel erg.

Het was in ieder geval een geslaagde avond, en het is ook belangrijk dat de bloggers en de lezers elkaar eens “in real life” kunnen zien, zo wordt het allemaal minder onpersoonlijk. Bovendien is de input die je krijgt interessant om te helpen bij het beslissen welke inhoud de lezers graag willen zien verschijnen op onze website.

Insideflyer.nl borrel op 20 mei

 

Insideflyer.nl borrel op 20 mei

Voor zij die er deze keer niet bij konden zijn (schande!), we hopen jullie allen nog veel talrijker te mogen ontmoeten op de volgende insideflyer.nl borrel!

Was jij erbij in Rotterdam? Laat ons in de comments weten wat je ervan vond.

Reacties

  1. Chawa zegt

    Goedverslag en mooi foto’s,….zou je die foto Please naar me toe willen sturen.
    Het was gezellig en ook leuk nieuwe gezichten te zien. Voor herhaling vatbaar !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *