Insideflyer Adventskalender: Jet Airways prijzen

adventskalender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tijd voor een nieuwe ronde in de Insideflyer Adventskalender ! Er is weer een nieuwe prijs te winnen!

Meedoen is erg simpel: je hoeft enkel op deze link te klikken voor InsideFlyer NL. Daarna klik je verder op de desbetreffende dag. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in en klikt op “Abonneren”.

Voor vandaag heeft Jet Airways een mooie prijzenset beschikbaar gesteld, bestaande uit een notitieboek en pen! De Indiase maatschappij verruilde eerder dit jaar Zaventem voor Schiphol. Sindsdien is de route geüpgraded van een A330 naar een Boeing 777-300ER mét First Class! Jet Airways is een Etihad Airways partner maar heeft ook een samenwerking met KLM en Delta waardoor je ook Flying Blue miles kan sparen.

Jet Airways

De winnaar zal willekeurig worden gekozen uit alle dagelijkse inschrijvingen. De winnaar(s) zullen bekend gemaakt worden in dit topic (klik) op het InsideFlyer NL forum. Er zal eveneens een e-mail worden verstuurd naar de winnaar(s).

Voorwaarden

Elke dag wordt er een winnaar getrokken, deze zal onmiddellijk op de hoogte gebracht worden via e-mail en dit zal gepubliceerd worden op InsideFlyer. In het geval dat de winnaar niet binnen de 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar die via een onschuldige hand wordt getrokken. Elke dag mag je één keer deelnemen.

Na registratie voor deze promotie, zal jouw e-mailadres niet worden gedeeld met derden of verkocht worden aan andere partijen. Door deel te nemen aan deze promotie ga je akkoord dat je dagelijkse nieuwsbrieven zal ontvangen van InsideFlyer. Je kan op elk moment uitschrijven van deze nieuwsbrieven.

Veel succes gewenst aan iedereen!

Het InsideFlyer NL Team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *