InsideDeals – Wereldwijde Business Classdeals vanaf €1300,-

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer tijd voor enkele leuke en interssante InsideDeals. Ditmaal enkele mooie aanbiedingen in Business Class. Prijzen liggen onder de €1800,- voor een retour naar een mooie bestemming. Er is wederom gekeken naar een moment wat later in het jaar, omdat nu nog veel onduidelijk is met betrekking tot de Coronacrisis. Daarom is er gekeken voor vertrek vanaf september.

InsideDeals

De afgelopen weken hebben we enkele deals voor je op een rijtje gezet in de InsideDeals artikelen. Dat zijn deals waarbij je redelijk voordelig in een bepaalde cabine kunt vliegen. Zo schreven we eerder over de voordelige SkyTeam Business Class vluchten vanuit België en Luxemburg naar de Verenigde Staten of Canada. Wil je minder spenderen, maar toch wat luxer vliegen, kijk dan nog eens naar deze aanbieding in Premium Economy naar India. Voor de echte budgetvliegers zijn deze vluchten in de Economy Cabine wellicht iets.

Zuid-Korea

Zuid-Korea is een modern Aziatisch land. Mensen zijn er erg vriendelijk, je kunt er heerlijk eten en het heeft een rijke historie. Blogger Christian bezocht een tijdje geleden het mooie Zuid-Korea. In dit artikel schreef hij over zijn ervaring met de trein, hier lees je meer over zijn bezoek aan de grens met Noord-Korea en hier staan wat bestemmingstips over Seoul.
Maar om hier te komen moet je natuurlijk nog een eindje vliegen. British Airways heeft een mooi tarief om in Businessclass naar Seoul te vliegen. Vluchten zijn te vinden vanaf juli tot april 2021. Tarieven liggen net iets onder de €1700,- bij vertrek vanuit Brussel. Via Google Flights kun je hier de tarieven met British Airways checken. Vertrek je liever vanuit Amsterdam, dan vlieg je nog voordeliger met Lufthansa. De voordelige vluchten zijn al te vinden voor juni en lopen door tot en met februari 2021. Je betaalt dan minder dan €1600,-, check ze hier in Google Flights. Air France ligt rond dezelfde prijzen als Lufthansa vanuit Amsterdam en kun je hier vinden. Het is mogelijk bij deze laatste variant ook een reis te boeken met Korean Air in de Airbus A380. Boeken doe je in de meeste gevallen direct bij de vliegtuigmaatschappij. De boekingsopties staan onderaan de website in Google Flights.

Insidedeals – Wereldwijde Business Classdeals vanaf €1300,-
Gyeongbokgung Palace in Seoul, Zuid-Korea

Thailand

Het blijft voordelig vliegen naar Thailand in Business Class. Voor zo’n €1600,- vlieg je vanuit Brussel met Turkish Airlines naar Bangkok in de Business Classcabine van de Turkse maatschappij. Hier is de vlucht naar Bangkok in Google Flights te vinden. Zoek je nog bestemmingstips voor Bangkok, bekijk dan ook dit artikel eens.

Insidedeals – Wereldwijde Business Classdeals vanaf €1300,-
Koninklijk Paleis in Bangkok

Voor nog minder dan €1400,- vlieg je vanuit Amsterdam naar Bangkok. Dat is dus nog voordeliger dan met Turkish Airlines vanuit Brussel. Met Austrian, Lufthansa of Swiss vlieg je voor zo’n €1325,- naar Bangkok. Vluchten zijn hier te vinden en met reisdata tot februari 2021.

Amerika’s

Insidedeals – Wereldwijde Business Classdeals vanaf €1300,-
Boeing 787 van Aeromexico

Als laatste bestemmingen in deze InsideDeals, enkele interessante een voordelige aanbiedingen in de richting van de Amerika’s. Namelijk naar Mexico en Colombia. Beiden voor zo’n €1400,- met vertrek vanuit Amsterdam. Zo vlieg je al naar Mexico-Stad voor €1429,- met Aeromexico. Deze vlucht kun je hier vinden en reisdata zijn beschikbaar t/m april 2021, waar ze zelfs nog iets voordeliger worden. Boeken kan bij de maatschappij zelf, maar ook via bijvoorbeeld CheapTickets.

Naar Bogota, Colombia, vlieg je vanuit Amsterdam via bijvoorbeeld Madrid met Air Europa. Interessant is dat je vanuit Amsterdam met de Boeing 787 naar Madrid vliegt. De vlucht kost je ongeveer €1420,-. Reisdata zijn beschikbaar t/m februari 2021 en hier via Google Flights te vinden. Boeken doe je via bijvoorbeeld SuperSaver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *