InsideDeals – SkyTeam Economy Deals naar Azië < €400,-

InsideDeals - SkyTeam Economy Deals naar Azië < €400,-

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In deze versie van de Insidedeals leuke Skyteam deals. Deze week hebben we een aantal Economy deals gevonden met enkele SkyTeam-partners. Allerlei verschillende bestemmingen in Azië zullen de revue passeren. Alle deals zijn onder de €400,-.

Naar de zandbak?

Voor deze deal vertrek je vanuit Düsseldorf en vlieg je met KLM via Amsterdam naar Koeweit. Ik heb beschikbaarheid gevonden vanaf ongeveer half januari t/m juni 2019. Vanaf Düsseldorf vlieg je met een Embraer 190 of 175. Daarna kun je rechtstreeks doorvliegen naar Koeweit in een Airbus A330. Een retourvlucht is te vinden voor een bedrag vanaf ongeveer €378,-. De vluchten leveren je 26XP op.

InsideDeals - SkyTeam Economy Deals naar Azië < €400,-Voor enkele tientjes meer kun je nog met Etihad onder een KL-nummer vliegen vanuit Koeweit naar Abu Dhabi. Je spaart dan 5XP extra. In dat geval zou je voor ongeveer €400,- vliegen en 31XP sparen. Boeken kan via de website van KLM.

InsideDeals - SkyTeam Economy Deals naar Azië < €400,-

Op naar Indonesië

Vanuit Amsterdam vlieg je met China Southern naar het Indonesische Bali. Er zijn een aantal mogelijkheden qua overstap op de heen- of terugweg. Je kunt één overstap op zowel de heen- als terugweg hebben in Guangzhou (CAN). Dit is van enkele uren tot ruim een halve dag. Op de heenweg zou je bijvoorbeeld een overstap kunnen hebben van ruim 11 of 19 uur. Hierdoor kun je die dag de stad nog even in met een 24-Hour Visa-Free Transit. De terugweg kan korter zijn. Je betaalt dan ongeveer €373,-.

InsideDeals - SkyTeam Economy Deals naar Azië < €400,-

Op de terugweg kun je vliegen via Londen. Je terugreis gaat van Bali naar Guangzhou en daarna naar Londen. Vanuit daar vlieg je met KLM terug naar Amsterdam, waar je reis eindigt. Het kost je iets meer, namelijk €389,-. Ik heb enkele vluchten gevonden van november t/m zeker maart 2019. Ze zijn te vinden via Google Flights en te boeken via China Southern.

InsideDeals - SkyTeam Economy Deals naar Azië < €400,-

Eilandjes van Hong Kong

InsideDeals - SkyTeam Economy Deals naar Azië < €400,-

Een andere leuke bestemming is Hong Kong. Ook hier vlieg je naartoe vanuit Amsterdam met China Southern. Je vliegt via Beijing waar je ongeveer 24 uur kunt verblijven en daarna doorvliegt naar Hong Kong. Een retour naar Honk Kong met China Southern kost je ongeveer €380,-. De vlucht is te boeken via de website van China Southern en enkele mogelijkheden zijn te vinden via Google Flights. Ook deze vlucht is te vinden van november tot nog enkele maanden in juni 2019.

Stralend Vietnam

InsideDeals - SkyTeam Economy Deals naar Azië < €400,-

En dan nog een mooie bestemming waar je heen kunt vliegen met China Southern. Wat dacht je van Ho Chi Minh Stad in het zuiden van Vietnam. Op de heenweg bijvoorbeeld vanuit Amsterdam via Guangzhou. Op de terugweg heb je een overstap in Beijing alvorens je aankomt in Amsterdam. De overstap op de terugweg kan zo’n 18 uur zijn, dus interessant om nog een tussenstop te hebben in het prachtige Beijing. Het geheel kost je niet meer dan €400,-, namelijk €380,-. Te vinden via Google Flights en te boeken via China Southern.

InsideDeals - SkyTeam Economy Deals naar Azië < €400,-

Nog een laatste

Dan is er ook nog een laatste aanbieding. Uiteraard ook met SkyTeam-partner China Southern, als ik er tijd voor had zou ik hem zelf gelijk boeken. De reis zou dan gaan naar de Filipijnen en wel naar de hoofdstad Manilla. Je vliegt vanuit Amsterdam via Guangzhou en hebt op zowel de heen- als terugweg een korte overstap. Voor ongeveer €370 heb je een mooie trip naar, ik denk, dit schitterende land. Vluchten heb ik gevonden via Google Flights in de maanden november t/m eind maart 2019. Boeken kan via China Southern.

InsideDeals - SkyTeam Economy Deals naar Azië < €400,-

Ik merkte bij het zoeken al op dat er geen enorme hoeveelheid aan beschikbaarheid is. Dus mocht je kunnen en willen vertrekken naar een van de bovengenoemde bestemmingen, dan zou ik gauw boeken. Het zijn enkele prachtige deals met leuke SkyTeam partners.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *