InsideDeals – Premium Economy naar Zuid-Amerika voor € 1.1005 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In deze nieuwe InsideDeals editie zetten we enkele interessante Premium Economy Deals voor je op een rijtje. Deze deals nemen je mee naar Zuid-Amerika in de Premium Economy cabines van verschillende maatschappijen. Voor minder of net iets meer dan € 1.100 reis je al in Premium Economy. Lees gauw verder welke bestemmingen er deze keer gunstig geprijsd zijn!

Lima, Peru

De eerste InsideDeals van deze editie is Lima. In Premium Economy richting Zuid-Amerika met Lufthansa en partners. Je vliegt dan vanuit Amsterdam naar Frankfurt gevolgd door je vlucht naar Bogota in de Airbus A340 van Lufthansa. Hierna vlieg je in Economy door naar Lima met Avianca. De vlucht kost je vanaf € 879, echt een koopje, ondanks het feit dat je laatste leg in Economy is.

Plaza de Armas
Plaza de Armas – Foto: InsideFlyer – Goffe

Voor ruim € 200 meer vlieg je met Air France voor € 1.100 retour naar Lima toe. Je eerste vlucht vertrekt vanuit Düsseldorf naar Parijs. Deze reis is echter wel in de Economy cabine. Je vervolgt je route naar Lima in de Premium Economy van Air France. Vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A350, waarin de nieuwere Premium Economy van Air France in te vinden is.

InsideDeals – Premium Economy naar Zuid-Amerika voor € 1.100
Foto: Air France

De vluchten van Lufthansa zijn wat schaarser te vinden dan die van Air France. Gebruik de Google Flights kalender om de juiste vlucht en prijs te vinden.

Maatschappijen: Lufthansa, Avianca, Air France

Vanaf: Amsterdam Airport Schiphol (AMS), Düsseldorf Airport (DUS)

Via: Frankfurt Am Main (FRA), Bogota Eldorado (BOG), Paris Charles De Gaulle (CDG)

Luchtvaartallianties: Star Alliance, SkyTeam

Prijs: €879 / € 1.068

Cabine: Premium Economy

Beschikbaarheid: tot het einde van 2023

Boekbaar via: Momondo, Lufthansa, Air France, KLM

Nieuwe premium economy A350 Air France
Air France A350 Premium Economy (Foto: Air France)

Panama-stad

Voor minder dan € 1.000 vlieg je in Premium Economy vanuit Brussel via Madrid naar Panama-stad. Enige nadeel is dat je een overstap van 13 uur in Madrid hebt. Deze is echter voornamelijk in de nacht, dus je zou kunnen overnachten bij de luchthaven. Wat dacht je bijvoorbeeld van het moderne Madrid Marriott Auditorium Hotel & Conference Center?

Na deze overnachting vlieg je door met Iberia vanuit Madrid naar Panama-stad in Premium Economy voor ongeveer € 997. Het is mogelijk om op de terugweg een overstap te hebben in Bogota en daarna terug te vliegen via Madrid met Iberia naar Brussel. De leg tussen Bogota en Madrid wordt uitgevoerd met de Airbus A350 van de Spaanse maatschappij.

Heb je liever geen nachtelijke overstap of vlieg je liever met een SkyTeam-airline, dat kan! Air France biedt vluchten aan vanuit Düsseldorf of Amsterdam met een veel kortere overstap in Parijs. Je betaalt dan vanaf € 1.047 voor een retourvlucht in Premium Economy (alleen het longhaul gedeelte van de vlucht). De overstap is dan slechts enkele uren. Ben je in het bezit van een Flying Blue Gold of Platinum-status, dan kun je ook kosteloos gebruikmaken van een van de Air France lounges op Parijs Charles de Gaulle (CDG). Bijvoorbeeld in Terminal 2E Hall L of Terminal 2E Hall M.

Let op, Flying Blue kondigde onlangs enkele veranderingen aan met betrekking tot stoelopties, bagage en loungetoegang. Hier lees je meer over de Flying Blue aanpassingen.

Maatschappijen: Iberia, Avianca, Air France, KLM

Vanaf: Brussels Airport (BRU) Düsseldorf Airport (DUS), Amsterdam Airport Schiphol (AMS).

Via: Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD), Bogota Eldorado (BOG), Paris Charles de Gaulle (CDG)

Luchtvaartallianties: Oneworld, SkyTeam

Prijs: € 997 / € 1.047

Cabine: Premium Economy

Beschikbaarheid: maart t/m november 2023

Boekbaar via: Air France, Budget Air, Momondo

Bogota – Colombia

Er zijn verschillende manieren om voordelig in Premium Economy naar Bogota te vliegen. Zo zijn er voordelige vluchten van rond de € 1.000 te vinden met Air France en Lufthansa. Nadeel bij deze laatste maatschappij is dat er soms onhandige en lange transfers zijn. Vluchten bij Lufthansa starten vanaf € 940 voor een retour reis. Echter, omdat deze qua overstap en tijd wat onaantrekkelijk zijn, behandelen we deze keer enkel de betere vluchten. In dit geval vertrek je vanuit Düsseldorf naar Parijs met Air France in Economy. Hierna vervolg je je vlucht in Premium Economy van Air France naar Bogota. Deze vluchten kosten ongeveer € 1.079 voor een retourreis. Wil je via Amsterdam en Parijs reizen, dan kost het je iets meer, maar spaar je ook meer XP. Je kunt ook vanuit Düsseldorf naar Amsterdam en dan doorvliegen naar Bogota. Er zijn dus verschillende mogelijkheden. De Premium Comfort van KLM is erg goed, dus ook zeker de moeite om vanuit Amsterdam mee naar Bogota te vliegen in de Boeing 787.

Maatschappijen: Air France, KLM, Lufthansa

Vanaf: Düsseldorf Airport (DUS), Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Via: Paris Charles De Gaulle (CDG), Frankfurt Am Main (FRA),

Luchtvaartallianties: SkyTeam, Star Alliance

Prijs: € 1.079 / € 940

Cabine: Premium Economy / Premium Comfort

Beschikbaarheid: maart t/m mei 2023

Boekbaar via: Momondo, Air France, KLM, Lufthansa

Bogota – Colombia

Niet alleen voordelig in Premium Economy vlieg je naar Zuid-Amerika, ook zijn er voordelige Business Class-deals te vinden. De Colombiaanse hoofdstad Bogota zit vol mooie pareltjes. Van mooie historische straten tot heerlijk eten. En vergeet natuurlijk de prettige temperaturen niet! Met deze Business Class Deal vlieg je vanuit Amsterdam via Parijs naar Colombia met Air France in Business Class. Vluchten worden o.a. uitgevoerd met de Airbus A350 van de Franse maatschappij. Prijzen liggen net iets onder de € 1.500 voor een retourreis.

InsideDeals – Premium Economy naar Zuid-Amerika voor € 1.100
Foto: Air France

Je kunt ook rechtstreeks met KLM vanuit bijvoorbeeld Bogota naar Amsterdam vliegen. Je betaalt dan € 100 meer. Kies je voor deze Business Class deal met KLM en Air France, dan spaar je 102 XP voor een retourvlucht.

Maatschappijen: Air France, KLM

Vanaf: Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Via: Paris Charles De Gaulle (CDG)

Luchtvaartallianties: SkyTeam

Prijs: € 1.466

Cabine: Business Class

Beschikbaarheid: maart t/m mei 2023

Boekbaar via: Momondo, Air France, KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *