InsideDeals – KLM Premium Comfort naar Paramaribo € 1.3002 min leestijd

InsideDeals - KLM Premium Comfort naar Paramaribo € 1.300

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze week hebben we een mooie InsideDeal gevonden in de Premium Comfort van KLM. Je vliegt voor een zeer scherpe prijs in deze mooie cabine van KLM naar een leuke bestemming! Namelijk in de KLM Premium Comfort naar Paramaribo! Lees gauw verder voor de details.

Bestemming Paramaribo, Suriname

In deze editie van de InsideDeals hebben we een mooie en een erg leuke bestemming voor je gevonden tegen een scherpe prijs in de Premium Comfort van KLM. Je vliegt namelijk vanuit Brussel via Amsterdam naar de hoofdstad van Suriname: Paramaribo. Paramaribo is een leuke stad met genoeg bezienswaardigheden. Wat dacht je van de Palmtuinen met het Onafhankelijkheidsplein, Fort Zeelandia of de bijzondere Petrus & Pauluskathedraal. Ook de omgeving van Paramaribo heeft veel te bieden. Zo zijn er tal van dorpjes die een bezoekje waard zijn, probeer er bijvoorbeeld de lokale roti gerechten eens, bezoek een van de plantages met de fiets of ga op zoek naar dolfijnen en Kaaimannen op Matapica. Heb je interesse in een bezoek aan Paramaribo of de omgeving, bekijk dan dit artikel over Paramaribo of dit artikel over de rest van Suriname met onze tips.

Bestemmingstip Suriname Pararmaribo
Fort Zeelandia

Premium Comfort naar Paramaribo, Suriname

Vanaf januari 2024 zijn er verschillende data waarop je de voordelige tickets met KLM in Premium Comfort naar Paramaribo kunt vinden. Tickets starten bij € 1.283 voor een retourreis tussen Brussel via Amsterdam naar Paramaribo. Vluchten tussen Amsterdam en Paramaribo worden uitgevoerd met de Boeing 777-300 van KLM. Dit type toestel wordt op dit moment voorzien van de nieuwste World Business Class en Premium Comfort.

Benieuwd naar het Premium Comfort product van KLM? Check dan deze review vanuit Las Vegas eens. Op ons Youtube kanaal vind je trouwens meerdere reportages over een vlucht in de KLM Premium Comfort, waaronder onderstaande:

In januari en februari zijn er voornamelijk enkele zaterdagen waarop je voor deze voordelige prijs kunt vertrekken. Zo ook nog in de voorjaarsvakantie / carnavalsvakantie. Vanaf eind maart / begin april komen er ook andere dagen bij voor de voordeligere prijs. Let op dat deze voordeligere tarieven wel de nieuwe ‘light tarieven’ betreft. Er is dus geen standaard ruimbagage inbegrepen in de prijs. Dit geldt overigens niet voor Flying Blue Silver, Gold of Platinum leden. Zij ontvangen wel kosteloos een gratis stuk bagage.

Boek je vandaag (20 september) nog via KLM.nl of de KLM app en heb je je aangemeld voor de American Express cashback actie, dan kun je in aanmerking komen voor de 10% cashback. Meer over de American Express Cashback actie lees je hier.

Maatschappijen: KLM

Vanaf: Brussel Airport (BRU)

Via: Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Luchtvaartallianties: SkyTeam

Prijs vanaf: € 1.283

Cabine: Premium Comfort Class

Beschikbaarheid: januari 2024 t/m juni 2024

Boekbaar via: KLM

Foto’s: InsideFlyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *