Tijdelijk 15% transfer bonus bij Flying Blue en Accor ALL2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue en Accor ALL hebben op dit moment een actie waarbij je 15% transfer bonus kunt verdienen. Dit geldt voor het omwisselen van Accor ALL Rewards Points naar Flying Blue miles. Beide accounts moeten echter wel gekoppeld zijn. De actie is nog geldig tot en met 1 oktober 2023. Je hebt dus nog de hele maand om hiervan gebruik te maken.

Flying Blue en Accor ALL

Beide loyalty programma’s werken al langere tijd samen. Door de accounts met elkaar te koppelen spaar je dubbel. Koop je bijvoorbeeld bij KLM een ticket (als Flying Blue deelnemer) dan krijg je daarvoor naast de miles bij Flying Blue ook nog eens de Rewards punten bij Accor ALL. En met hotelovernachtingen bij Accor spaar je weer Miles bij Flying Blue. Meer daarover kun je in dit artikel lezen en hier op de website van Accor.

Ibis budget punten accor

15% transfer bonus

Deze maand kun je een zogenaamde transfer bonus van 15% verdienen als je miles en Rewards punten omwisselt. De omrekenkoers is ook nog eens gunstiger dan normaal. Je krijgt namelijk 1 mile voor 1 Rewards punt. Eerder was het omwisselen nog een stuk ongunstiger. Voor 2.000 Rewards punten krijg je dus nu 2.300 Miles.

Om gebruik te kunnen maken van de transfer bonus moeten je Flying Blue en Accor accounts wel gekoppeld zijn. Leden die dat hebben gedaan hebben van Accor deze week een e-mail ontvangen. Het duurt maximaal 6 weken voordat de punten zijn overgezet. De voorwaarden van deze actie kun je hier teruglezen.

Flying Blue kent diverse deelnemersniveau (Bron: Flying Blue)

Het is belangrijk om de waarde van de Rewards punten te begrijpen voordat je gebruikmaakt van deze actie. Bij Accor zijn 2.000 Rewards punten altijd € 40 waard. Daar zou je nu dus 2.300 Flying Blue miles voor kunnen krijgen. De vraag is of die 2.300 miles je € 40 waard zijn. Dit is uiteraard afhankelijk van persoon tot persoon. Ben je bijvoorbeeld niet van plan om de Accor punten te gebruiken, dan is dit een mooi moment om je punten over te schrijven. Andersom kan natuurlijk ook het geval zijn. Check ons Flying Blue Promo Reward artikel om te zien waar je de miles aan kunt besteden.

Bron foto’s: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *