Verdien tot € 400 American Express cashback op je KLM vliegticket1 min leestijd

Wat te doen met American Express Membership Rewards?

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tussen 7 en 20 september 2023 kun je eenmalig 10% cashback op het totale boekingsbedrag van je vliegtickets met KLM of pakketreis met KLM Holidays krijgen. Er geldt wel een maximum van € 400,-. Gisteren schreven we ook al over de KLM Real Deal dagen.

€ 400 cashback bij KLM Real Deal dagen

Meer dan 60 bestemmingen zijn twee weken lang in de aanbieding. Naast deze korting kun je nog meer korting krijgen in de vorm van cashback. Je kunt namelijk tot € 400,- cashback krijgen als je de vlucht of pakketreis boekt met je American Express kaart. De cashback is 10% van het totale boekingsbedrag maar er geldt een maximum van € 400,-. De datum van je reis mag uiterlijk plaatsvinden op 24 juni 2024. Het kortingsbedrag betaalt American Express automatisch terug op je bankrekening. Om van de cashback te kunnen profiteren is het wel nodig om je te registreren. Dit kun je eenvoudig doen via deze link. De voorwaarden geven wel aan dat alleen de eerste 9.000 leden die zich registeren in aanmerking komen voor de cashback.

Verder staat er nog in de voorwaarden dat deze aanbieding alleen geldt voor degenen die deze uitnodiging per e-mail hebben ontvangen. Ook dien je de vluchten te boeken via KLM of KLM holidays. Je krijgt dus geen cashback als je de vlucht bijvoorbeeld boekt via Expedia omdat deze daar goedkoper is. Normaliter krijg je de cashback al terug na vijf dagen nadat je hebt betaald. In de voorwaarden staat echter te lezen dat dit tot 90 dagen kan duren. De aanbieding geldt verder per boeking en niet per persoon. Tenslotte is de aanbieding alleen geldig als je in euros’s betaalt.

Flying Blue Promo Rewards Augustus 2023
Krijg tot € 400,- cashback met de KLM Real Deal dagen bij American Express. (Foto: InsideFlyer – Marco)

Uitgelichte afbeelding: American Express

Reacties

 1. Arjen05 zegt

  Deze link werkt niet en aanmelden kan ook niet als je niet zelf door American Express bent uitgenodigd. Deze promotie is invite-only en kan niet alsnog worden aangevraagd bij de ledenservice.
  (info 8 september)

 2. Johnny zegt

  Heel handig, aangemeld via de e-mail. Ik heb twee kaarten, FB Amex en een normale AMEX. Het zit beide in één account bij AMEX. Reis geboekt nav de e-mail en cashback actie en betaald met de FB Amex kaart.

  Blijkt het niet geldig te zijn voor die kaart, terwijl ik op de link klikte vanuit de e-mail en in mijn AMEX pagina terecht kwam waar ik al was ingelogd met de FB AMEX kaart. Had ik dus moeten betalen met de normale Gold kaart, terwijl ik nergens een kaartnummer heb hoeven invoeren bij registratie.

  Raar dat FB dat niet kan, terwijl dat juist in samenwerking is met KLM. Wat een beroerde actie!

 3. Chris zegt

  Vorige week een WBC retour naar Las Vegas geboekt en gister was de 10% cash back terug gestort op m’n Amex account. Dat maakte het een uitstekende aanbieding voor een WBC retour naar Vegas

 4. Sjaak zegt

  Heel vervelend, maar ik heb maar cashback over de helft van mijn reserveringsbedrag bij KLM gekregen.
  Mijn reservering betrof een heen- en terugvlucht, maar KLM heeft hiervoor 2 aparte bedragen in rekening gebracht.
  De voorwaarden in mijn mail (bij mijn American Express Flying Blue) zeggen o.a.: “Deze aanbieding is eenmalig geldig…” O.b.v. hiervan heeft American Express dat de cashback alleen wordt toegepast op het 1e bedrag, dus voor mij loop ik daarmee de helft mis.

  Hebben anderen dit ook ervaren?
  En weet iemand toevallig of dezelfde voorwaarden gelden voor de FlyingBlue kaarten als voor de ‘gewone’ American Express (Rewards) kaarten?
  Een kennis van ons heeft een groene gewone kaart, bij haar was de reservering opgesplitst in zelfs 3 afschrijvingen, maar zij kreeg wel de cashback over het totaal van de reservering.

 5. Sjaak zegt

  Mijn vorige bericht is verdwenen, ik heb geen idee wat er mis ging.
  Heel vervelend, maar ik heb maar cashback over de helft van mijn reserveringsbedrag bij KLM gekregen. Mijn reservering betrof een heen- en terugvlucht, maar KLM heeft hiervoor 2 aparte bedragen in rekening gebracht. De voorwaarden in mijn mail (bij mijn American Express Flying Blue) zeggen o.a.: “Deze aanbieding is eenmalig geldig…” O.b.v. hiervan heeft American Express dat de cashback alleen wordt toegepast op het 1e bedrag, dus voor mij loop ik daarmee de helft mis.

  Hebben anderen dit ook ervaren?
  En weet iemand toevallig of dezelfde voorwaarden gelden voor de FlyingBlue kaarten als voor de ‘gewone’ American Express (Rewards) kaarten?
  Een kennis van ons heeft een groene gewone kaart, bij haar was de reservering opgesplitst in zelfs 3 afschrijvingen, maar zij kreeg wel de cashback over het totaal van de reservering.

 6. Sjaak zegt

  Weet iemand of de voorwaarden voor cashback voor een American Express Reward kaart anders zijn dan voor American Express Flying Blue?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *